Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 4 Martie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ape tulburi la Cetatea

• Doru Botez nu mai vrea sã continue la formatia din Tîrgu Neamt • antrenorul - jucãtor astepta ieri dupã-amiazã o discutie cu echipa si conducerea clubului pentru a se decide definitiv • „mai sînt sanse 1% sã rãmîn“, a mai spus Botez • Cetatea a pierdut cu 0-2 la Fãlticeni, iar Ceahlãul II a terminat 1-1 pe propriul teren cu FCM II Bacãu, 1-1 •

Debut cu probleme al echipelor din Liga a III-a, nici una din cele trei nereusind sã îsi treacã în cont vreo victorie. Ceahlãul II este performera, 1-1, pe propriul teren cu FCM II Bacãu, în timp ce Laminorul si Cetatea Tîrgu Neamt au înregistrat esecuri, 0-1 cu Otelul II Galati, respectiv, 0-2 la Juventus Fãlticeni.
Insuccesul de la Fãlticeni l-a fãcut pe antrenorul celor de la Cetatea Tîrgu Neamt, Doru Botez, sã anunte cã renuntã. „Ce sã zic. A fost cel mai urît joc trãit în viata mea. Nu am jucat nimic, nimic, iar eu cu jumãtãti de mãsurã nu sînt de acord. Mi-am dat demisia dupã meci. Nu mai vreau sã am vreo legãturã cu echipa, nici ca fotbalist. Mai sînt sanse 1% sã rãmîn. Dar sã fie clar sînt supãrat pe jucãtori, nu pe conducere“, a declarat fostul fotbalist al Ceahlãului. Cetatea a pierdut cu 0-2 si astfel a înregistrat si o cãdere în clasament de douã locuri, acum fiind pe 8.
Ceahlãul II Piatra Neamt a avut un meci dificil contra celor de la FCM II Bacãu, o formatie cu mai multi jucãtori experimentati, bine pregãtitã si asezatã în teren. De altfel, FCM II a avut avantaj în meciul de la Roznov timp de o jumãtate de orã, gazdele primind gol în minutul 35, pentru ca Gafita sã egalaze în minutul 65 în urma unui sut de la aproximativ 35 de metri. „Mã bucur cã am avut puterea de a reveni pe tabelã dupã ce am primit gol în prima reprizã. Am jucat destul de bine, însã rãmînem cu regretul cã în finalul jocului nu am fost ceva mai atenti si mai determinati pentru a cîstiga“, a declarat Costel Ilie, antrenorul secund de la Ceahlãul II. Meciurile etapei a XVIII-a a Ligii a III-a, Seria I, s-au încheiat astfel: CF Brãila - Pambac Bacãu 0-1, Aerostar Bacãu - Bujorul Tîrgu Bujor 2-0, CFR Pascani - Poli II Iasi 1-0, Willy Bacãu - Rarãul Cîmpulung Moldovenesc 2-0, Leonard Pascani - Cetatea Suceava 0-3, Politehnica Galati - FC Bîrlad 3-2.

Articol afisat de 1374 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective