Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 5 Martie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Primarul Stefan vrea sã vadã femeile zîmbind

Piatra Neamt se pregãteste de petrecere în aceste zile, iar doamnele sînt gata sã preia puterea. Municipalitatea începe seria actiunilor dedicate zilei internationale a femeii, de la concursuri cu premii, pînã la spectacole si petreceri. O urnã a fost amplasatã ieri la parterul magazinului Unic. Doamnele si domnisoarele din oras sînt invitate de conducerea primãriei sã îsi astearnã pe hîrtie cele mai ascunse dorinte care le vor împlinite de ziua lor, sã povesteascã pe scurt cum îsi imagineazã cea mai perfectã zi de 8 Martie. „Primãria municipiului Piatra Neamt si Anna Spa organizeazã un concurs inedit, dedicat doamnelor si domnisoarelor din Piatra Neamt. Tema concursului este «Un 8 Martie ideal», iar participantele trebuie sã descrie în cîteva cuvinte cum îsi imagineazã o zi de 8 Martie perfectã, cum îsi doresc sã fie sãrbãtorite de ziua lor. Mesajele se vor depune în urna special amplasatã la intrarea în complexul comercial Unic si vor fi însotite de numele, prenumele si datele de contact (numãr de telefon) ale participantului. Urna va fi acolo pînã miercuri seara, iar joi va avea loc desemnarea cîstigãtoarelor. Le asteptãm pe toate doamnele din municipiu sã îsi spunã dorintele pînã atunci. Cinci din cele mai frumoase si originale idei vor fi premiate de Primãria Piatra Neamt în parteneriat cu centrul Anna Spa. Premiile constau în masaj cu pietre fierbinti, machiaj Guinot, manichiurã, pedichiurã si chiar un tratament cu caviar“, a declarat Nicoleta Husaru, purtãtorul de cuvînt al Primãriei Piatra Neamt. Tratamentul cu caviar este printre cele mai la modã în cosmeticã, caviarul fiind folosit în prepararea produselor cosmetice exclusiviste. Extractul este foarte apreciat pentru proprietãtile sale hidratante si efectele antirid. ÃŽn principiu, un tratament cu caviar include demachiere, tonifiere, gomaj, expunere la aburi, extractie, ionizare pentru sterilizare, mascã, masaj (drenaj, tonifiere, relaxare) si crema finalã, asa încît premiul pus la bãtaie de primãrie va unge la inimã cîstigãtoarea, indiferent cine va fi aceasta. Pentru celelalte sãrbãtorite, primãria organizeazã un concert. Tot joi, începînd cu ora 19, la Casa de Culturã. Holograf si Mihai Mãrgineanu vor urca pe scenã în spectacolul „Vreau sã te vãd zîmbind“. Intrarea va fi liberã. „Prin acest concert dorim sã marcãm cum se cuvine ziua de 8 Martie si sã fim alãturi de doamnele si domnisoarele din municipiu. Este darul la care s-au gîndit primãria si consiliul local, la initiativa primarului Gheorghe Stefan“, a mai spus Nicoleta Husaru.
Tot primarul a avut si initiativa de a le serba separat pe angajatele Primãriei Piatra Neamt. Cele aproximativ 200 de salariate vor primi în dar o petrecere vineri, 7 martie, începînd cu ora 17. Gheorghe Stefan s-a gîndit sã le ducã sus, la Cercul Gospodinelor. „Vreau sã le urez tuturor o primãvarã frumoasã, linistitã, multã prosperitate si bucurie în suflet. Sper ca primãvara lui 2008 sã fie pentru toti un motiv de satisfactie si bucurie“, a declarat primarul Gheorghe Stefan.

Articol afisat de 1799 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective