Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 6 Martie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

„Presedintele Stefan, posibilã retragere din fotbal?

• Gheorghe Stefan vrea sã iasã din lumina reflectoarelor lumii fotbalului • acesta a spus cã va rãmîne totusi lîngã Ceahlãul • unul din motivele renuntãrii este calitatea execrabilã a arbitrajelor • Stefan a avut o discutie cu Iulian Capeti, un afacerist potent, originar din Piatra Neamt •

Cuvintele din titlu sînt cele cu care Gheorghe Stefan si-a motivat decizia de a se retrage din fotbal. Desi doar cu functie onorificã în ultimii ani la gruparea pietreanã, Stefan a fost mereu omul determinant în deciziile luate în curtea galben-negrilor, avîndu-l pe Viorel Mãstãcãneanu, prieten si rudã, ca lider al clubului. Prima datã cînd Stefan a spus cã se retrage a fost acum cîteva sãptãmîni, în cadrul unei emisiuni televizate la un post local, iar dupã jocul de la Dinamo Bucuresti s-a spus cã va scoate echipa din campionat. Esecul cu Farul Constanta, 0-1, cînd iarãsi au fost mari greseli de arbitraj, se pare cã au pus capac. „Sistemul fotbalistic si modul în care am fost arbitrati în actuala editie de campionat m-au fãcut sã ajung la hotãrîrea amintitã. Altceva nu. Oricum voi rãmîne lîngã echipã“, a afirmat Gheorghe Stefan, ieri. ÃŽntrebat dacã nu cumva si prestatiile din teren ale echipei în tur si în retur l-au „ajutat“ sã renunte, Stefan a rãspuns: „Echipa a jucat bine deseori, chiar foarte bine cîteodatã, dar deciziile de arbitraj au fost incredibile. Am fost defavorizati vizibil“.
Gheorghe Stefan a precizat cã echipa va fi lãsatã numai unui om cu putere financiarã mare, dar nu a negat discutiile cu Iulian Capeti, afacerist originar din Piatra Neamt, care locuieste în prezent în Bucuresti. „Nu pot spune ce am discutat cu domnul Capeti. Este o discutie privatã“, a afirmat presedintele de onoare al Ceahlãului. Pretul anuntat de Gheorghe Stefan în urmã cu cîteva sãptãmîni pentru o eventualã vînzare a clubului a fost de 5 milioane de euro, sumã consideratã, se pare, prea mare de Capeti.
Acesta nu este strãin de lumea fotbalului, fiind implicat în destinele clubului FC ENA Fãgãras, echipã participantã în campionatul judetului Brasov. În calitate de patron al grupãrii amintite, acesta a oferit echipei, în pauza competitionalã a sezonului actual, si un cantonament la Sovata, dupã ce lotul a fost întãrit cu mai multi jucãtori tineri, de 18-20 de ani. Ziarele din Brasov precizeazã cã Iulian Capeti are vise îndrãznete cu FC ENA, vizînd o prezentã în Liga a III-a din toamnã, dar existînd si posibilitatea cumpãrãrii unui loc în Liga a II-a.

Articol afisat de 1850 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective