Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 10 Martie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Bãtãusi opriti cu focuri de armã

Linistea locuitorilor din comuna Sãvinesti a fost tulburatã, în noaptea de 8/9 martie, de focuri de armã ce au fost trase de un politist din localitate. Omul legii a fost nevoit sã facã uz de armamentul din dotare pentru a linisti protagonistii unei încãierãri stradale izbucnite între douã grupuri de tineri. Politistul se afla, în jurul orei 3, în serviciu de patrulare pe DN 15, cînd a observat, în fata unei statii de carburanti din localitate, cã între douã grupuri de tineri are loc un conflict. Omul legii nu a stat cu mîinile în sîn, ci a intervenit pentru a aplana scandalul. Cum bãtãusii nu s-au conformat, politistul i-a somat legal, dupã care a folosit armamentul din dotare, tragînd douã focuri de avertisment în plan vertical. În acel moment, cîtiva tineri s-au urcat într-un autoturism si au fugit în directia Buhusi.
În scurt timp, la fata locului s-a deplasat un echipaj de Politie, venit în sprijinul lucrãtorului de la Postul de Politie Sãvinesti. Cercetãrile au arãtat cã în micul rãzboi au fost angrenate douã grupuri de tineri, unul din Sãvinesti, iar celãlalt din orasul Buhusi. Conflictul a fost spontan si a izbucnit în fata unui bar din localitate, dupã care a continuat în fata statiei de carburanti. În timpul încãierãrii, Ioan C., de 26 de ani, din Sãvinesti, a suferit plãgi tãiate în zona toracelui si abdomenului, fiind internat în Spitalul Judetean Neamt.
Politistii au continuat investigatiile, acestea ducînd la identificarea bãtãusilor. Este vorba de Alin C., de 28 de ani, Neculai P., de 28 de ani, ambii din Sãvinesti, respectiv Nicolae R., de 28 de ani, Iulian W., de 28 de ani, ambii din orasul Buhusi. În continuare se fac cercetãri pentru identificarea si depistarea altor trei tineri din localitatea Buhusi care au participat la conflict.
Oamenii legii au întocmit un dosar penal, cercetãrile efectuîndu-se sub aspectul comiterii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, vãtãmare corporalã si port fãrã drept de cutit. În functie de gradul de implicare a fiecãruia, se va propune solutia legalã în dosar.

Articol afisat de 1662 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Daniel MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective