Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 11 Martie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Razie în trafic

• 18 soferi au rãmas fãrã permise din cauza consumului de alcool, a vitezei sau neacordãrii de prioritate

Numãrul mare de infractiuni la regimul circulatiei, înregistrate în ultima perioadã, i-a determinat pe lucrãtorii Biroului Politiei Rutiere (BPR) Roman sã organizeze, la finele sãptãmînii trecute, o amplã actiune de control al traficului, tinta principalã fiind soferii „afumati“. Misiunile au fost desfãsurate în perioada 7-9 martie, întrucît se stie cã de Ziua Femeii si de Sãrbãtoarea celor 40 de Sfinti (care a coincis anul acesta si cu Lãsata Secului, n. red.) tentatia de a „bea un pãhãrel“ este foarte mare si pentru cei care stiu cã trebuie sã urce apoi la volan. Bilantul a fost unul fructuos pentru oamenii legii, care au întocmit un dosar penal si au retinut, în total, 18 permise de conducere. „Cadrele BPR si cele ale Compartimentului Drumuri Nationale-Europene au depistat în trafic opt persoane care conduceau autoturisme dupã ce, în prealabil, consumaserã bãuturi alcoolice. Acestora le-a fost suspendat dreptul de a mai urca la volan pe drumurile publice. Totodatã, pe 7 martie, la ora 21, a fost constatatã în flagrant si o infractiune. Lucrãtorii nostri, care au actionat pe DJ 157, în comuna Trifesti, l-au descoperit pe Neculai A., în vîrstã de 47 de ani, localnic, acesta avînd, în aerul expirat, o îmbibatie alcoolicã de 0,57 miligrame per litru. Bãrbatul a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgentã, unde i-au fost recoltate probe biologice“, a declarat subcomisarul Dragos Bãlãu, comandantul Politiei Municipiului Roman.
Pe lîngã soferii „chercheliti“, nu au scãpat de vigilenta fortelor de ordine nici cei care nu au acordat prioritate sau au cãlcat prea tare pedala de acceleratie. ÃŽn acelasi interval de timp au fost înregistrate patru tamponãri, soferii vinovati rãmînînd, de asemenea, fãrã permis, la fel ca alti doi conducãtori auto ce nu au dat prioritate pietonilor sau altor participanti la trafic. „ÃŽn ceea ce priveste respectarea regimului de vitezã, politistii au descoperit cu aparatura radar patru cazuri ale unor persoane ce au depãsit cu mai mult de 50 de kilometri la orã viteza maximã admisã de lege pe anumite sectoare. Si acestora le-au fost suspendate permisele“, a mai mentionat subcomisarul Dragos Bãlãu.

Articol afisat de 2044 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Tudor CIOBOTARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective