Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 11 Martie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Nationalele de aruncãri, rezultate de top pentru atletii romascani

Week-end-ul trecut a fost unul prolific pentru atletismul romascan, prin reprezentarea avutã la Campionatul National de Aruncãri Lungi. Pe lîngã comportarea remarcabilã a Biancãi Perie, ajunsã triplã campioanã la ciocan, multe alte rezultate au iesit în evidentã, la final. Proba de disc, la categoria juniori I, a fost la discretia romascanului Mãdãlin Rusu. Acesta a reeditat performanta de anul trecut, adjudecîndu-si un nou titlu de campion. „Pentru al doilea an la rînd, sportivul a obtinut aurul. Nu le-a dat nici o sansã adversarilor, impunîndu-se cu 54,93, nou record personal, la o diferentã de mai bine de cinci metri. Cu aceastã aruncare, el a atins si Baremul A, care îi dã dreptul sã participe la Campionatele Mondiale de Juniori I. Pentru a face parte din lotul României trebuie sã convingã si la competitiile interne viitoare. ÃŽn afarã de titlul de la juniori I, Mãdãlin Rusu a obtinut argintul la tineret si bronzul la seniori“, a declarat antrenorul Emilian Floroiu, de la LPS Roman. Un alt sportiv remarcat la Bucuresti a fost Cristi Olãrasu, legitimat la Clubul Atletic si pregãtit de Carmen Bolea. Acesta a cîstigat detasat proba de ciocan, la categoria juniori III. „Competitia nu i-a pus probleme deosebite lui Cristi. El s-a desprins în cîstigãtor încã de la prima aruncare, iar pînã la sfîrsit a reusit sã-si depãseascã cu peste cinci metri vechiul record personal. Juniorul a aruncat 52,70 metri, cu aproape 11 metri mai mult decît locul doi“, a declarat Carmen Bolea. Proaspãtul campion a precizat cã se astepta la aceastã performantã. „ÃŽntrecerea a venit într-un moment cum nu se putea mai potrivit, deoarece am fost într-o formã excelentã. Pentru viitor îmi propun o medalie de aur la Campionatul National de Varã, dar si o participare la Jocurile Mãrii Negre, un concurs de nivel international“, a declarat Cristi Olãrasu.
La întrecerea din Capitalã, dintre sportivii legitimati la Clubul Atletic s-au mai evidentiat Florin Asmarandei, vicecampion la aruncarea ciocanului (categoria juniori I) si Mihaela Asmarandei, argint la aruncarea discului (categoria junioare III). Ana Maria Bogdan (junioarã III) a obtinut un bronz la aruncarea sulitei, iar Tudorita Broascã a terminat pe doi la aruncarea ciocanului. La junioare II, Mirela Lazãr si Ionela Arteni au devenit vicecampioane nationale la ciocan, respectiv disc. Cea de-a doua sportivã si-a mai trecut în palmares si o medalie de bronz la junioare I. Dintre bãieti s-a evidentiat sulitasul Adrian Necolau care a luat bronzul la juniori I si a urcat pe pozitia a doua la tineret.

Articol afisat de 1346 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Bogdan PANZARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective