Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 13 Martie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Directia pentru Tineret si Sport, la raport

Directia de Sport a Judetului Neamt a prezentat miercuri, 12 martie, la sediul Palatului Administrativ, Raportul de activitate pe anul 2007. Principalele programe derulate au fost Promovarea sportului de performantã, Programul „Sportul pentru toti“ si Programul „Sustinerea altor activitãti“ (transferuri, venituri proprii). Cu acest prilej, prefectul judetului, prezent la actiune, a felicitat si a multumit cluburilor sportive si antrenorilor pentru reprezentarea cu cinste a judetului Neamt atît în tarã, cît si în strãinãtate. „Comparativ cu anul 2006, medaliile de aur obtinute de nemtenii nostri anul trecut la competitiile sportive nationale si internationale aratã clar cã s-a muncit mai mult si mai bine. Cu sigurantã, activitatea sportivã din judet ar fi mai performantã dacã am identifica si alte surse de finantare“, a declarat prefectul Toader Mocanu. ÃŽn anul 2007, cluburile au obtinut 240 de medalii - 92 medalii de aur, 74 de argint si tot atîtea de bronz, dintre care prefectul a remarcat numãrul medaliilor de aur, cu 12 mai multe decît în anul 2006. ÃŽntre cele cu activitate deosebitã a fost apreciatã activitatea Clubului Sportiv Ceahlãul, a Clubului de Volei Unic, a Handbal Club Municipal Roman, etc. S-a amintit de performantele altletei Bianca Perie (foto), multiplã campionã europeanã si mondialã la aruncarea ciocanului. La reusita activitãtilor sportive a contribuit buna colaborare a Consiliului Judetean, Inspectoratului de Politie, Inspectoratului de Jandarmi, Inspectoratului Scolar, Primãriei Municipiului Piatra Neamt, Primãriei Municipiului Roman, Serviciului de Ambulantã si a altor autoritãti locale.
Dintre dificultãtile cu care se confruntã acest domeniu au fost mentionate bugetele cluburilor sportive, contributia financiarã insuficientã a agentilor economici în sustinerea activitãtii sportive, fenomenul de plecare a sportivilor de mare valoare la cluburi puternice din tarã, posibilitãti reduse de a aduce la pregãtire copii cu calitãti pentru performantã din localitãtile judetului etc.

Articol afisat de 1465 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective