Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 14 Martie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Nemteni în loturile nationale ecvestre

• pietreanul Bogdan Ionescu si tîrgnemtenii Stefan, Ionut si Bogdan Leonte au fost convocati în loturile tricolore de copii, juniori si tineret • acestia vor sustine demonstratii în timpul etapelor de Cupã Mondialã de la Bucuresti si Piatra Neamt • mîine va debuta o nouã editie a scolii de echitatie •

Bogdan Ionescu, de la Clubul Sportiv Ecvestru Piatra Neamt, si Stefan Leonte, Ionut Leonte si Bogdan Leonte, de la Dumbrava Tîrgu Neamt, au fost convocati la loturile nationale care în vara acestui an vor sustine demonstratii în timpul etapelor din Cupa Mondialã de sãrituri pe obstacole. ÃŽntrecerile vor avea loc în lunile mai si iunie la Bucuresti, respectiv, la Piatra Neamt. Primii doi sînt componenti ai lotului de copii al României, al treilea va face parte din lotul de juniori, iar ultimul dintre cei amintiti mai sus va fi în echipa de tineret. „Este practic o recunoastere a activitãtii ecvestre din Neamt. Sã avem mãcar cîte un reprezentant la fiecare categorie înseamnã mult si înseamnã cã sînt talentati si muncitori, toti cei patru. Este meritul lor si al celor care îi antreneazã“, a declarat Costache Lupu, presedintele Clubului Sportiv Ecvestru din Piatra Neamt. Trebuie mentionat cã etapa de la Piatra Neamt va fi între 5 si 8 iunie si cã si-au anuntat prezenta echipe din Turcia, Spania, Bulgaria si Ungaria, dar mai sînt discutii cu echipe din Italia si Franta. Premiile întrecerii nemtene se vor ridica la 30.000 de euro, iar pentru etapa de la Bucuresti, la 75.000 de euro.
Sîmbãtã, 15 martie, la ora 11, va fi deschiderea oficialã a celui de al treilea sezon al Scolii de Echitatie de la Piatra Neamt. Costache Lupu a afirmat cã pînã acum are înscrisi 25 de cursanti pentru 2008, dar cã mai asteaptã si alti doritori, dar care sã aibã minim vîrsta de 6 ani. Pînã la finalul verii, fiecare cursant trebuie sã fie prezent la 36 de ore, iar la final, pentru a fi considerat absolvent trebuie „abordeze calul în pas de galop“. Pentru copii de pînã la 16 ani, cursul costã 10 ron pe orã, iar pentru adulti 20 ron/orã. De mentionat cã sîmbãtã, absolventii ultimei generatii de cãlãreti vor face o demonstratie la Baza Hipicã „Virgil Bãrbuceanu“.
Dupã cum se stie, anul competitional 2008 este plin pentru iubitorii sportului cãlare din Piatra Neamt si din împrejurimi, deoarece baza de la Strandul Tineretului va mai gãzdui Cupa Municipiului si Trofeul „Virgil Bãrbuceanu“.

Articol afisat de 1253 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective