Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 17 Martie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul, egal cu liderul

• pietrenii au ratat 3 ocazii mari de gol în partida cu CFR Cluj Napoca • gazdelor le-a fost anulat corect un gol în minutul 77, Forminte fiind în ofsaid • Andone a recunoscut cã Panin trebuia sã primeascã al doilea galben în minutul 57 •

Ceahlãul a întrerupt seria de meciuri fãrã punct cîstigat tocmai în fata liderului CFR Cluj Napoca. A scos un 0-0 si priveste cu mai multã încredere viitorul, însã, dacã miercuri la Tîrgu Jiu nu reuseste mãcar cît a fãcut cu ardelenii, atunci egalul de sîmbãtã este fãrã valoare.
Cine a ales sã vadã meciul din tribune nu a avut de pierdut. A fost un meci frumos, cu multe momente de fotbal bun si cu o echipã gazdã care a surprins pe toatã lumea. Nemtenii lui Hizo au evoluat curajos, cu mult tupeu, mai ales în duelurile unu la unu, dar au si muncit enorm. Jucãtorii pietreni au alergat, au dublat, atît în benzile laterale, cît si în zona centralã si astfel Fabbiani a fost ca si inexistent. Argentianul a fost scos din joc de Bruno Fernandes, iar ceilalti au avut grijã de Tricã, Dubarbier si Culio, pentru cã Leao si Dani, mijlocasii centrali, au fost zero. Chiar si Andone a recunoscut cã Omoduemuke si Croitoru au fost, ca joc, peste mijlocasii sãi centrali. Reusind un meci bun din punct de vedere defensiv, Ceahlãul a jucat bine si cartea contraatacului, dar îi rãmîne sã rezolve marea problemã a finalizãrii. ÃŽn prima reprizã, pietrenii au avut douã ocazii imense de gol, pentru ca, în cea de a doua, sã rateze prin Cebotaru si sã înscrie prin Forminte, al cãrui gol a fost anulat corect, pe motiv de ofsaid. Si poate, dacã arbitrul Aurelian Bogaciu i-ar fi acordat al doilea cartonas galben lui Panin, în minutul 57, Ceahlãul ar fi reusit o victorie. Rãmîne declaratia de la final a lui Ioan Andone, care a recunoscut sincer: „Ar fi trebuit al doilea galben la Panin. Nu rosu direct, dar sigur merita un galben“.

Of, finalizarea!

ÃŽn minutul 10 al partidei, Leao a sutat de la distantã, mingea a fost atinsã de un fundas pietrean si a ajuns la Tricã, aflat în careu. Decarul clujean a preluat si a sutat din întoarcere, dar Forminte a blocat. Clujul a fost la cîrma jocului, dar nemtenii au recuperat în propria jumãtate pentru un contratac purtat de Croitoru, Gmamdia si Nohai. Tunisianul a centrat de pe dreapta, dar la finalizare a fost Nohai. Preluarea acestuia în mijlocul careului lui Nuno Claro a fost o miscare în plus, Tony l-a blocat, iar portarul ardelenilor a deviat în corner. A fost o fazã pe care Hizo a urmãrit-o în genunchi. Era minutul 13 si Ceahlãul putea deschide scorul. Culio (‘25) a fãcut ce a vrut pe stînga atacului clujean, a scos pentru un sut de la aproximativ 20 de metri a lui Leao, dar a respins Cristocea, iar în minutul 28 Ceahlãul a fost iar aproape de gol. Omoduemuke a recuperat la mijlocul terenului din picioarele lui Leao, a înaintat spre poarta lui Claro si în locul unei pase în adîncime a pãtruns frontal si a sutat de marginea careului în piciorul unui fundas advers. Savu (‘32) a iesit la o minge usoarã si a degajat cu genunchiul, Culio a recuperat si a încercat un lob de la 30 de metri, dar mingea a lovit doar transversala. ÃŽn minutul 57 Panin l-a faultat pe Nohai într-un duel aerian si ar fi trebuit sã primeascã al doilea galben. Bogaciu a uitat cartonasul în buzunar, iar Panin a fost înlocuit cîteva minute mai tîrziu de Dorsin. O altã mare sansã de gol a gazdelor s-a consumat în minutul 63. Cristocea a centrat din coltul terenului, iar Cebotaru a sãrit mai bine decît un adversar si a trimis cu capul la o palmã de poarta lui Nuno Claro.

Articol afisat de 1373 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective