Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 18 Martie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Moldocor, victorie surprinzãtoare la Craiova

• FC Craiova - Moldocor Piatra Neamt 4-6 (2-2) • pentru nemteni au marcat Grigoritã (‘3 si ‘40), Lungu (‘17 si ‘26), Dumitru (‘27) si Stachie (‘40) •

Moldocor Piatra Neamt este a doua echipã din Liga I, dupã City’us Tîrgu Mures, care a cîstigat pe terenul celor de la Futsal Club Craiova, formatie ce ocupã locul 3 în clasament. Pietrenii au învins cu 6-4 duminicã, 16 martie, dupã ce la pauzã scorul era 2-2.
Jocul a fost tensionat, ambele echipe dînd totul pe teren pentru a cîstiga. Gazdele alcãtuiesc o formatie redutabilã, care stie sã construiascã atacuri în vitezã si sã punã presiune pe adversar, în timp ce oaspetii au ales cartea defensivei si a contraatacului, fiind lipsiti de aportul cãpitanului Claudiu Serban. La finalul celor 40 de minute au avut cîstig de cauzã elevii antrenorilor Cristi Coroamã si Gabi Bucur, dupã ce în tur, în Sala Ceahlãul, meciul s-a terminat la egalitate, 3-3. La Craiova, Moldocor a început partida perfect si a deschis scorul în minutul 3 prin Grigoritã. Oltenii au trecut peste soc, au preluat conducerea pe tabela de marcaj, dar la cabine s-a intrat la egalitate, deoarece Lungu a înscris în minutul 17 pentru 2-2. Dupã pauzã, tot pietrenii au avut un început mai bun. Au marcat Lungu (‘26) si Dumitru (‘27), dar, ca si în prima parte a confruntãrii, FC Craiova a revenit, egalînd la 4. Punînd în continuare presiune si dorind sã nu scape victoria, oltenii au fost taxati de un contraatac al oaspetilor purtat de Lungu si finalizat de Stachie, în minutul 39 si 45 de secunde. Craiova a riscat, a înlocuit portarul cu un jucãtor de cîmp în dorinta de a reusi mãcar un rezultat de egalitate, dar a mai primit o loviturã cu numai o secundã înainte de finalul confruntãrii, cînd Grigoritã a înscris de la jumãtatea terenului. Conducerea Molodocorului nu poate uita cã atmosfera din sala craioveanã a fost una total lipsitã de fair-play si cã arbitrii jocului au fost loviti din tribune cu portocale.
Pentru nemteni urmeazã o confruntare ce poate fi decisivã pentru ocuparea locului 4 la finalul sezonului regulat, ei primind vizita celor de la City’us Tîrgu Mures. Partida va avea loc sîmbãtã, de la ora 19, în Sala Ceahlãul.

Articol afisat de 1300 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective