Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 20 Martie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Masacru între frati

• un bãrbat din Grinties si-a înjunghiat cei doi frati • unul dintre ei se aflã în stare gravã la Iasi • tot la Iasi se aflã si agresorul, care a încercat sã-si taie gîtul cu acelasi cutit cu care si-a atacat fratii • agresorul este diagnosticat cu epilepsie si tulburãri de comportament •

Un caz de agresiune extrem de grav, soldat cu trei victime ce fac parte din aceeasi familie, face obiectul unei anchete a politistilor si procurorilor. Un adevãrat masacru a avut loc marti searã, 18 martie, între fratii Gheorghe, Ilie si Gavril Ungureanu, din Grinties, cauza principalã a acestuia fiind consumul de alcool care a generat un conflict spontan. Cel care s-a înfuriat mai tare si a devenit extrem de agresiv, a fost fratele care era gazda celorlalti, Gheorghe Ungureanu, în vîrstã de 43 de ani, luat în evidentã ca bolnav de epilepsie si avînd grave tulburãri psihice. Neputîndu-se stãpîni, acesta a pus mîna pe cutit si s-a repezit la gîtul lui Ilie, în vîrstã de 41 de ani. Fratele agresat a încercat sã se apere, dar a fost tãiat adînc în trei locuri - umãrul, bratul si zona subclavicularã stîngã - si a început sã sîngereze abundent. Încercînd sã aplaneze conflictul, între cei doi a intervenit Gavril, în vîrstã de 34 de ani. Dar, nu numai cã nu a izbutit sã calmeze spiritele, a cãzut si el victima furiei lui Gheorghe. Desi acesta din urmã a tintit tot gîtul, lovitura cu cutitul i-a fost deviatã, oprindu-se la nivelul mandibubei stîngi. Urletele de furie si de durere ale celor trei bãrbati încãierati au fost auzite de vecini, care în jurul orei 21.30 au alertat lucrãtorii Postului de Politie din localitate. La locul faptei a ajuns si un echipaj de la Ambulantã care au transportat victimele la Spitalul Judetean Neamt.
Pînã la venirea oamenilor legii, agresorul a plecat de acasã, în pãdurea din apropiere, cu gînd sã se ascundã. Numai cã, avînd mustrãri de constiintã pentru ceea ce a fãcut, a încercat sã se sinucidã, tãindu-si gîtul cu acelasi cutit cu care si-a înjunghiat fratii.
ÃŽn jurul orei 1, acesta s-a întors acasã cu gîtul sectionat si cu sîngele curgînd siroaie. Ieri dimineatã, în jurul orei 4, si acesta a ajuns la Spitalul Judetean. Investigatiile medicale efectuate aici au arãtat cã starea lui este extrem de gravã. „Pacientul avea o plagã foarte profundã care i-a produs leziuni complicate atît la nivelul traheei, cît si al laringelui. I-am pus o sondã trahealã, ca sã poatã înghiti si respira si l-am trimis cãtre Spitalul Sf. Spiridon din Iasi.
Cazul sãu este extrem de complicat din punct de vedere medical, el necesitînd o reconstructie a întregii artitecturi a laringelui“, a declarat doctorul Ioan Lazãr, seful sectiei ORL a Spitalului Judetean. ÃŽn îngrijirea aceluiasi medic se aflã si fratele care s-a ales cu plagã în zona mandibulei, a cãrui stare, desi nu pune probleme deosebite, necesitã internare si tratament cu antibiotice.
Din cauza stãrii grave în care se afla, suferind o masivã hemoragie internã care i-a afectat chiar plãmînul stîng, a fost transferat la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi si Ilie Ungureanu. Încadarea juridicã a faptei se va face în functie de ceea ce vor opina si consemna în documentele medico-legale medicii legisti.

Articol afisat de 1662 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(L. ILISESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective