Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 20 Martie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Divizia D a debutat cu ceva probleme

• gazdele de la Bradul Borca nu au asigurat targã sanitarã si personal care sã intervinã în caz de urgente medicale • de asemenea, gardul ce împrejmuieste gazonul era rupt în unele locuri • arbitrul si observatorul au întocmit rapoarte diferite cu privire la aceste fapte •

Odatã cu reluarea întrecerii campionatului judetean de fotbal au apãrut si probleme de organizare a jocurilor, cu mentiunea cã nu grave. La Borca, în timpul partidei dintre echipa localã Bradul si Spicul Tãmãseni, gazdele nu au asigurat prezenta la teren a doi oameni care sã se ocupe de targa sanitarã necesarã pentru eventualele accidentãri sau cazuri medicale ce puteau apãrea în timpul confruntãrii. Nici gardul care împrejmuieste terenul de la Borca nu se afla în stare foarte bunã, fiind rupt pe douã portiuni destul de mari, iar în vestiarul arbitrilor s-a uitat de curãtenie. Toate acestea au apãrut trecute în raportul întocmit la fata locului de observatorul partidei, Traian Coman, nu însã si în raportul întocmit de arbitrul de centru, Radu Apetrei. „ÃŽn astfel de cazuri, cum este cel cu targa si cel cu gardul rãmîne la decizia arbitrului dacã jocul se va disputa sau nu. Cum arbitrul a decis cã se poate disputa partida, putem afirma cã «totul e bine cînd se terminã cu bine». Curios a fost faptul cã rapoartele prezentate de arbitru si de observator au fost diferite“, a afirmat Adrian Popa, secretarul Asociatiei Judetene de Fotbal Neamt.
Alte evenimente care sã atragã atentia în timpul disputãrii partidelor din prima rundã a returului întrecerii judeten nu s-au consemnat. ÃŽn ceea ce priveste lupta pentru locul 1, Vointa Pîngãrati si Victoria Horia continuã sã se dueleze. Vointa a învins cu 7-1 pe Laminorul II Roman, în propriul fief, iar Victoria Horia a dispus, tot acasã, de LPS Piatra Neamt cu 9-0. Laminorul II, echipã pregãtitã de Dan Lupusoru, a fost prea micã pentru a sta în calea ambitiilor formatiei pregãtite de Florin Axinia, fost component de bazã al echipei Ceahlãul. „Consider cã în primele 45 de minute ne-am comportat onorabil. Desi gazdele au preluat rapid conducerea pe tabelã, avînd deja, la jumãtatea primei reprize, un avantaj de douã goluri, noi am redus din diferentã în minutul 31, prin Claudiu Lefter, în urma unei lovituri libere, bine executate de Ureche. Ulterior, am mai avut cîteva ocazii, dar gazdele au punctat încã o datã, pe final de reprizã. Partea secundã a fost un galop de sãnãtate al celor de la Pîngãrati. Era greu sã obtinem un rezultat bun deoarece Vointa Pîngãrati si-a valorificat din plin avantajele experientei si al gabaritului propriilor jucãtori. Am întîlnit o echipã bine închegatã, care beneficiazã dupã pãrerea mea de cel mai bun lot din divizia judeteanã“, a declarat Dan Lupusoru.
Rezultatele primei etape a returului sînt urmãtoarele: Vointa Pîngãrati - Laminorul II Roman 7 - 1, Bradul Roznov - Viitorul Podoleni 1 - 1, Victoria Horia - LPS Piatra Neamt 9 - 0, Cimentul Bicaz - Vulturul Zãnesti 4 - 1, Bravo Bodesti - Vointa Ion Creangã 2 - 7, Bradul Borca - Spicul Tãmãseni 2 - 1, Biruinta Gherãiesti - Victoria Roman 3-0.

Articol afisat de 1516 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M. MIHALCEA, B. PANZARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective