Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 24 Martie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Moldocor a pierdut meciul pentru locul IV

• Moldocor Piatra Neamt - City’us Tîrgu Mures 4-7 • pietrenii vor termina sezonul regulat pe locul 5 • Remus Constantin este anuntat ca posibil titular al nationalei de tineret a României •

Moldocor Piatra Neamt a pierdut jocul cu City’us Tîrgu Mures, meci ce a contat pentru etapa cu numãrul 20 a campionatului românesc de fotbal în salã. Disputa s-a încheiat cu scorul de 4-7 (3-6) si astfel s-a consfintit faptul cã echipa pregãtitã de Cristi Coroamã si Gabi Bucur va încheia sezonul regulat pe locul 5. „ÃŽmi este greu sã cred cã Tîrgu Mures va mai pierde puncte cu echipa din Cluj Napoca si la Quasar Deva“, a declarat Cristi Coroamã la finalul întîlnirii de sîmbãtã searã.
Partida a început prost pentru gazde, care au primit repede douã goluri, în minutul 3 fiind deja 0-2. ÃŽn acest fel, Moldocor a trebuit sã atace, sã contruiascã si sã încerce revenirea pe tabela de marcaj, fapt care a fost speculat de gruparea ardeleanã. Diferenta din debutul partidei s-a mentinut, deoarece fiecare încercare a gazdelor de a se apropia pe tabela de marcaj a fost repede „reparatã“ de oaspeti la adãpostul acelui avantaj, mai ales moral, luat în minutul 3. Trebuie spus cã City’us a avut si un jucãtor de exceptie pe teren, Paulo Fereira, portughezul înscriind 4 goluri sîmbãtã searã. Pentru Moldocor au marcat Cãrãuleanu, Lungu, Turnea si Cojoc. „S-a gresit la începutul meciului, fapt care a schimbat tot ceea ce pregãtisem pentru acest joc. Au jucat apoi pe contraatac si le-a iesit. Asta e, oricum vom juca împotriva lor si în play-off“, a mai afirmat Coroamã. Tehnicianul crede cã meciurile din play-off vor fi cu totul altfel, acesta spunînd cã echipa sa poate produce surprize în partidele din deplasare.
Prezenta lui Arthur Melo, selectionerul nationalei de tineret a României la Piatra Neamt, a fost o ocazie de a afla de la acesta dacã Remus Constantin l-a convins si dacã va prinde lotul pentru turneul de calificare la Campionatul European pentru tineret. Portughezul a anuntat astfel cã portarul Moldocorului este cel pe care se va baza foarte mult în întrecerea ce urmeazã a avea loc în Polonia între 7 si 13 aprilie. Acolo, România va juca, în ordine, cu Ucraina (8 aprilie), cu Polonia (9 aprilie) si Lituania (12 aprilie) pentru locul 1, care va duce la turneul final european.
Pentru Moldocor urmeazã meciul cu Futsal Municipal Ciuc, pe 26 martie, în optimile Cupei României. Avînd în vedere cã la finalul sãptãmînii deplasarea la Constanta nu va mai avea loc, dobrogenii retrãgîndu-se din campionat, si pietrenii vor cîstiga cu 3-0, a mai rãmas de disputat numai jocul din ultima etapã a sezonului regulat contra celor de la ACS Odorheiu Secuiesc.

Articol afisat de 1719 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective