Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 31 Martie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Evora si Savu, „eroii“ din Giulesti

• nemtenii au fost zdrobiti de Rapid la nici 24 de ore de la sentinta defavorabilã bucurestenilor în cazul „Bricheta“ • Evora Magalhaes a primit cartonas rosu în minutul 6 pentru un fault la Boya • Rapid - Ceahlãul 5-1 (1-0) • au marcat Cesihna (‘42), Boya (‘49, ‘80), Lazãr (‘59, ‘90+2), respectiv Doicaru (‘67) •

Asa cum a dorit la fiecare meci din 2008, Ceahlãul a sperat cã va reusi un rezultat bun în partida avutã la Bucuresti, cu Rapid. Sperînd cã decizia în cazul „Bricheta“ (rapidistii au pierdut cu 3-0 meciul cu Steaua dupã ce suporterii au aruncat cu obiecte în arbitru) îi va destabiliza pe giulesteni, nemtenii nu au luat în calcul faptul cã o astfel de hotãrîre îi va îndîrji si mai tare pe elevii lui Marian Rada. Si asta s-a întîmplat, iar prima victimã a fost Ceahlãul. Jocul disputat în fata tribunelor goale s-a terminat 5-1 pentru gazde, la finalul unei confruntãri presãratã de greselile lui Evora Magalhaes si George Savu. Primul a gresit flagrant si a fost eliminat, iar al doilea a avut interventii proaste la toate golurile primite de Ceahlãul în repriza secundã.
Întîlnirea nu a avut istoric, deoarece Evora Magalhaes a gresit decisiv încã din minutul 6. La un duel în zona medianã a terenului, portughezul, titularizat pentru prima datã de Viorel Hizo în Liga I, a ajuns mai tîrziu decît Pierre Boya la minge si l-a lovit pe acesta cu talpa în coapsã. Alexandru Tudor i-a arãtat cartonasul rosu si de aici echilibrul numeric s-a rupt. Rapidul a avut o multime de ocazii, ratate de Dicã, Boya, Lazãr (barã în minutul 33), Cesinha si Pancu. În minutul 42, Pancu a executat un corner la prima barã, iar Cesinha a deviat spre coltul lung, pierdut din marcaj de Hamza si Rusmir.
Repriza secundã a fost de cosmar pentru George Savu. Mai întîi a intervenit salutar la sutul din apropiere a lui Boya (‘49), pentru ca un minut mai tîrziu sã fie învins de acesta. Golul giulestean i se poate reprosa, pentru cã la sutul lui Pancu, portarul care îl tine încã pe tusã pe Multescu, a vrut sã prindã mingea, dar aceasta l-a lovit practic în vîrful degetelor. Pancu l-a mai încercat pe Savu cu un sut de la distantã, dar nemteanul a prins sigur, pentru ca în minutul 57, acelasi portar sã plonjeze tîrziu la executia din zonã centralã a lui Lazãr. Mijlocasul rapidist a prins un culoar în defensiva oaspete si a sutat nãprasnic de la 20 de metri, iar Savu doar a mîngîiat acea minge care a însemnat 3-0. Doicaru a intrat în locul lui Bugaiov, iar în minutul 67 a avut o cursã pe parte dreaptã, a intrat în careul Rapidului, l-a întors ca pe clãtitã de vreo douã ori pe Philip Leonard si a sutat la coltul lung pentru 3-1. Gazdele si-au reluat atacurile, iar în minutul 83, Boya a preluat pe piept si a sutat din foarfecã, pe directia lui Savu, care a plonjat tîrziu, a mîngîiat iar balonul si s-a fãcut 4-1. ÃŽn prelungiri, în urma unei combinatii Lazãr - Grigorie, primul a ajuns în careul nemtean si a lobat peste Savu iesit mult din poartã: 5-1.
Ceahlãul se pregãteste acum de meciul capital cu UTA, de duminicã, 6 aprilie, iar în cazul unui alt rezultat decît victoria, nemtenii ar cam trebui sã uite de Liga I.

Articol afisat de 1449 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective