Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 2 Aprilie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Echipele de „judet“ pregãtesc Cupa României

• prima etapã a întrecerii se va desfãsura pe 23 aprilie • singura noutate în competitie este Olimpia Gîrcina • în campionatul judetean, ultimele douã runde nu au produs modificãri în vîrful ierarhiei •

Olimpia Gîrcina va fi singura noutate între echipele care vor lua startul în editia 2008-2009 a Cupei României Timisoreana, prima etapã a întrecerii amintite urmînd a avea loc pe 23 aprilie 2008. Este posibil ca formatia din comuna de lîngã Piatra Neamt sã se înscrie si în editia viitoare a campionatului judetean. Programul a fost deja stabilit de Asociatia Judeteanã de Fotbal Neamt, toate partidele urmînd a începe de la ora 16, astfel: Bradul Borca - Cimentul Bicaz (teren Borca), LPS Piatra Neamt - Olimpia Gîrcina (teren ITA), Laminorul II Roman - Spicul Tãmãseni (teren LPS), Vulturul Zãnesti - Vointa Pîngãrati (teren Zãnesti), Bravo Bodesti - Vointa Ion Creangã (teren Bodesti), Biruinta Gherãiesti - Victoria Horia (teren Gherãiesti) Viitorul Podoleni - Bradul Roznov (teren Podoleni).
Pînã la jocurile din Cupa României, campionatul judetean de fotbal îsi vede de drum. Sãptãmîna trecutã, pe 27 si 30 martie, s-au desfãsurat partidele din rundele cu numerele XVI si XVII. Rezultatele înregistrate au fost normale în ceea ce priveste echipele de pe podiumul clasamentului, ordinea fiind în continuare Vointa Pîngãrati, Victoria Horia, Cimentul Bicaz. Cele mai mari diferente înregistrate în etapa a XVI-a au fost Bradul Roznov - LPS Piatra Neamt 6-1 si Bradul Borca - Victoria Horia 2-7, în timp ce Vointa Pîngãrati a cîstigat greu la Vointa Ion Creangã cu 2-1.
ÃŽn etapa de duminicã, 30 martie, Vointa Pîngãrati a trecut fãrã probleme de Biruinta Gherãiesti cu 4-0, Cimentul a învins la Tãmãseni cu 2-0, iar Victoria Horia nu a întîmpinat aproape nici un obstacol, 4-1, acasã cu Bradul Roznov. Cele mai interesante evenimente s-au petrecut însã la Piatra Neamt, LPS învingînd cu 3-0 la „masa verde“ pe Bradul Borca, echipã care s-a retras de pe teren în minutul 80, la scorul de 3-2. Motivul pãrãsirii arenei a celor de la Borca a fost eliminarea lui Florin Samoil, jucãtor care a adus injurii arbitrului si care a primit pentru acest gest o suspendare de 3 etape.

Articol afisat de 1818 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective