Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 7 Aprilie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Unic, din nou în Europa

• Unic a umilit pe CSU Neumarkt Gaz Tîrgu Mures, în jocul 2 al fazei I a play-off-ului • Unic-LPS - Gaz Tîrgu Mures 3-0 (25-22, 25-14, 25-10) • în semifinale, Unic va înfrunta campioana Metal Galati •

Unic-LPS Piatra Neamt va juca si în sezonul 2008-2009 în cupele europene, dupã ce în sezonul actual a ajuns pînã în faza sferturilor de finalã ale Cupei Challenge. Nemtencele au învins cu 3-1 la Tîrgu Mures, iar delegatia de la CSU Neumarkt Gaz a venit în Sala Ceahlãul stiind parcã dinainte rezultatul. Erau practic constienti toti cei din clubul ardelean cã Unic nu poate rata sansa de a se califica în semifinalele campionatului.
Elevele lui Branko Gajic, Aleksander Rajcic si Aurel Cazacu au fost extrem de concentrate si foarte determinate pe tot parcursul partidei, asa cã în seturile 2 si 3 au mãcelãrit formatia lui Valerian Luka. 3-0 (25-22, 25-14, 25-10) a fost un scor în conformitate cu realitatea din teren. Setul 1 a fost echilibrat si pentru cã pietrencele au înregistrat o evolutie oscilantã, pentru ca în urmãtoarele douã sã aibã succes aproape la fiecare atac. „Am vrut sã încheiem disputa cu acest meci“, a declarat antrenorul sîrb la sfîrsitul partidei, multumit cã Unic poate beneficia de o zi în plus pentru pregãtirea semifinalei cu CSU Metal Galati, dupã care a continuat: „S-a vãzut rezultatul muncii echipei. Ne-am pregãtit mult pentru aceastã etapã a campionatului. Ar fi un miracol sã învingem Galatiul, dar orice este posibil“.
Cîstigãtoarea eventului în 2007 în voleiul feminin românesc, CSU Metal Galati va fi urmãtorul adversar al echipei pietrene. Gãlãtencele au eliminat pe Constanta si acum privesc cu destulã încredere semifinala cu Unic, dupã ce în sezonul regulat au cîstigat ambele dispute. Cu toate acestea, Vasile Ouatu, presedintele de onoare al alb-albastrelor, este încrezãtor cã echipa sa poate produce o surprizã. „Este o calificare meritatã în semifinale si felicit antrenorii si jucãtoarele pentru acest succes. Contra Galatiului, o formatie foarte puternicã, echipa va juca fãrã fricã. Fiecare jucãtoare îsi doreste sã-si treacã în cartea de vizitã o asemenea performantã. Este o sansã în plus pentru ele si antrenori sã se afirme“, a declarat Vasile Ouatu, care înaintea confruntãrilor cu CSU Neumarkt Tîrgu Mures se temea de o eventualã eliminare din faza I a play-off-ului.
Unic-LPS va întîlni pe CSU Metal Galati în semifinale, iar în finalã va merge echipa care va cîstiga 3 meciuri din 5 posibile. Pe 12 si 13 aprilie se vor disputa primele douã jocuri, la Piatra Neamt, pentru ca apoi sã se joace în fieful campioanei pe 18, 19 si 20 aprilie.

Articol afisat de 1405 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective