Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 10 Aprilie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Multescu, numele victoriei la Vaslui

• Ceahlãul a cîstigat surprinzãtor la Vaslui • singurul gol al meciului a fost semnat de Martin Cernoch • Multescu a salvat cinci ocazii din situatie de unu la unu cu atacantii adversi •

Cãtãlin Multescu a adus trei puncte Ceahlãului în deplasarea de la Vaslui, scor 0-1. A marcat Cernoch, dar Multescu a avut 5 interventii uimitoare la ocaziile clare ale echipei lui Emil Sãndoi. A apãrat cu urã parcã, pentru a arãta cã nu merita sã fie tras pe linie moartã. Nu este numai meritul lui pentru acest succes ce mentine Ceahlãul în lupta pentru evitarea retrogradãrii, dar Multescu a salvat mingi pe care scria gol în minutele 8, 13, 15, 31 si 51. Victoria de ieri este o imensã gurã de oxigen pentru Hizo si elevii sãi, chiar dacã Ceahlãul a suferit mult la Vaslui. S-a apãrat cu sîrg, a gresit, dar a fost salvatã de Multescu si a încercat cartea contraatacului. De data asta i-a iesit lui Hizo, care a avut si avantajul de a cunoaste bine fiecare jucãtor din tabãra adversã.
FC Vaslui se poate plînge de lipsã de inspiratie în fata portii adverse, pentru cã în minutul 5 putea deschide scorul la suturile lui Matei si Zmeu, blocate de fundasii adversi. Apoi Cristocea (‘6) a avut o mare sansã de a marca, însã sutul sãu a fost scos de pe linia portii de Buhus, pentru ca în minutul 8 Multescu sã salveze la sutul lui Temwanjera, care scãpase singur spre poarta nemtenilor. Ljubinkovici (‘13) l-a scos din nou în evidentã pe Multescu, tot din situatie de „unu la unu“ pentru ca Matei sã îl ia la tintã pe acelasi portar pietrean în minutul 15. La ambele faze, apãrarea oaspetilor a gafat nepermis. Sano Mala ar fi putut deschide scorul în minutul 19, dar a sutat slab, pentru ca în minutul 25 Cristocea sã pãtrundã pe partea stîngã si sã centreze perfect pentru Cernoch. Cehul a pus genunchiul în marginea careului mic al lui Hãisan si l-a învins pe vasluian. A fost primul gol al lui Cernoch de cînd a venit la Ceahlãul.
Dominarea gazdelor a continuat, însã suturile lui Ousmane Ndoye din minutele 31, 50 si 51 au fost apãrate de Multescu. Bugaiov (‘56) si Cristocea (‘65) au semnat ultimele ocazii clare de gol ale meciului, care în ultimele sale 20 de minute a fost lipsit de spectaculozitate. Ceahlãul s-a apãrat supraaglomerat si, profitînd de lipsa de luciditate a echipei lui Sãndoi, a cîstigat trei puncte ce readuc speranta în vestiar.

Articol afisat de 1632 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de george_best la data 10.04.2008 05:22
Parodie
Cine a fost la meciurile Ceahlaului, stie prea bine ca nu pot castiga pe bune un meci.
Ieri a fost doar un blat penibil si daca pana la sfarsit se mai gasesc cateva echipe sa stea capra, Ceahlaul poate spera la inca un sezon plin de glorie in prima divizie.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective