Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 11 Aprilie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Sarata si Precista, în întuneric

Zona municipiului Piatra Neamt de la iesirea spre Bicaz si cartierul Sarata vor sta în week-end-ul care vine fãrã curent electric, între orele 8 si 16. Incovenientul pentru consumatori se datoreazã unor lucrãri de modernizare a instalatiilor de distributie a energiei electrice în Piatra Neamt. „ÃŽn zilele de 12 si 13 aprilie 2008, în statia de transformare 110 kV Sarata se vor executa lucrãri de modernizare a instalatiilor si echipamentelor. Lucrãrile au ca scop reducerea numãrului si duratei întreruperilor si asigurarea unui nivel ridicat de continuitate în alimentarea cu energie electricã a consumatorilor. Pentru realizarea lucrãrilor este necesarã scoaterea de sub tensiune a unor pãrti din instalatii si implicit întreruperea alimentãrii cu energie electricã la o serie de consumatori“, a declarat inginer Sorin Munteanu, purtãtor de cuvînt al E.On Distributie.
Alimentarea cu energie electricã va fi întreruptã sîmbãtã si duminicã, între orele 8 si 16, în cartierul Sarata, zona Peco Ursuleti, iesirea din Piatra Neamt cãtre Bicaz, precum si în localitãtile Bistrita, Agîrcia si Viisoara.
Strãzile pe care va fi întreruptã alimentarea cu energie electricã sîmbãtã, 12 aprilie, si duminicã, 13 aprilie, între orele 8 si 16, sînt Petru Movilã, Lacului, Barajului, Cucului, Cerbului, Humãriei, Verii, Sãtencii, Pîrîul Sarata, Piscului, Petru Movilã - iesirea spre Bicaz, Hotel Belvedere, brutãria, Liceul Particular Aurora Ouatu, Vama Piatra Neamt si subconsumatorii, strada Pribeagu, SC Palina, strada Plopusor, SC Danieluc SRL, Mãnãstirea Bistrita, toatã localitatea Bistrita, la Viisoara - zona Gloduri, la Scãricica - cabana Romsilva, Complexul Troian si Reprezentanta Skoda, SC Mîndra SRL, Moldocor, DGRS, tot satul Viisoara, toatã localitatea Agîrcia si Bîtca Doamnei.
Acestia nu sînt singurii consumatori din municipiul Piatra Neamt afectati de lucrãrile care se realizeazã în instalatii. Pentru miercuri si joi, 9 si 10 aprilie, între orele 8 si 16, se anuntase oprirea furnizãrii energiei în cartierul Dãrmãnesti Nord si Sud si nu numai. Doar cã lucrurile nu au stat asa cum s-a anuntat, iar oprirea a avut loc doar în prima zi, pentru douã ore.

Articol afisat de 1543 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective