Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 17 Aprilie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul sperã si calculeazã

• Viorel Mãstãcãneanu, presedintele CA al FC Ceahlãul, considerã cã trei victorii în ultimele 5 meciuri ar echivala cu salvarea de la retrogradare • dintre ultimele 5 clasate, UTA are cel mai greu program, urmînd a întîlni 4 formatii cu pretentii de cupe europene •

Ceahlãul viseazã la un succes la Gloria Bistrita. Cum însã echipa lui Nelutu Sabãu nu vrea sã intre în hora retrogradãrii, este clar cã gazdele vor da totul pe terenul de la Reghin pentru un succes si pentru liniste. Este o situatie extrem de dificilã pentru oaspeti, nemtenii avînd de luptat cu o echipã redutabilã si capabilã pe propriul teren. „Luãm în calcul douã victorii acasã, cu U Cluj si Timisoara, si cu un succes în deplasare ne salvãm. Ne sînt necesare 9 puncte din 15 si cred cã la varã vom zîmbi“, a declarat Viorel Mãstãcãneanu, presedintele Consiliului de Administratie al FC Ceahlãul. Programul galben-negrilor nu pare chiar foarte greu. Vor fi întîlnite formatii cu final de sezon ce pare linistit. Bistrita, Otelul Galati si Craiova, echipele cu care pietrenii vor juca în deplasare sînt clasate pe la mijlocul ierarhiei Ligii I, însã „acasã“ la ele nu se cîstigã usor. Pe propriul teren, Ceahlãul primeste vizita unei echipe condamnate deja, U Cluj, dar apoi primeste pe Poli Timisoara, grupare care a anuntat cã vizeazã locurile 3-4. Rãmîne de vãzut ce va putea face Ceahlãul în disputa cu bãnãtenii, mai ales cã prestatiile din retur au lãsat de dorit. UTA Arad are program infernal în ultimele 5 runde: CFR Cluj (acasã), Pandurii (deplasare), U Urziceni (a), Rapid (d), Dinamo (a). Este clar cã numai o minune îi mai poate salva pe arãdeni.

Dacia, Farul, Gloria Buzãu...

Dacia si Farul par echipele cu cele mai mari sanse de a evita matineul. Se dueleazã în meci direct duminicã, 20 aprilie, dupã care Mioveniul are deplasãri la Iasi si Tîrgu Jiu, iar pe propriul teren le vin douã formatii de cupe europene: CFR si Urziceni. Constanta lui Ion Marin va primi, dupã jocul cu Dacia, pe Gloria Bistrita si Otelul Galati, meciuri în care poate cîstiga mãcar 4 puncte, iar pe teren strãin va merge la U Cluj si Timisoara. Nici pentru Gloria Buzãu nu se anuntã un final usor: are deplasãri la U Cluj, Timisoara si Steaua, iar acasã cu Otelul si Craiova. U Cluj are 3 jocuri cu echipe din zona „nisipurilor miscãtoare“, Gloria Buzãu (a), Ceahãul (d), Farul (a), dupã care vine în Moldova, la Iasi si încheie sezonul în marele derby local cu CFR.
Avînd în vedere cã sînt în joc 15 puncte si cã Otelul, Bistrita si Iasul apar în programele ultimelor 5 formatii ale Ligii I, nu este deloc exclus ca mãcar una dintre ele sã aibã mari emotii pînã la final. Chiar si Pandurii pot sã se mai încurce pe parcurs, desi au avut un retur foarte bun. „Lupta se va duce pînã la finalul campionatului atît pentru salvarea de la retrogradare, cît si pentru titlu si cupele europene. Vor fi meciuri încinse si rezultate surprizã. De aceea visãm si noi cu ochii deschisi. Pentru noi este clar însã cã trebuie sã acumulãm cu un punct mai mult decît ultimele patru, pentru cã la egalitate de puncte cu Mioveniul, Farul si Buzãu, ne dezavantajezã rezultatele directe“, a mai spus Viorel Mãstãcãneanu.
Conducerea clubului pietrean sperã cã echipa va fi încurajatã de un numãr cît mai mare de suporteri la meciul de mîine de la Reghin. De aceea, anuntã cã mîine, din fata stadionului, la tribuna oficialã, vor pleca autorcare cu suporteri la ora 12.

Articol afisat de 1466 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective