Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 26 Aprilie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Gînduri de primar, la final de mandat

Gînduri de primar, la final de mandat

• în preajma Pastelui, Gheorghe Stefan face un mini-bilant al celor patru ani de mandat • „dinainte de preluarea mandatului, gîndul meu a fost sã-i fac pe locuitorii municipiului mîndri cã sînt pietreni“, a declarat primarul •

Cu putin timp înainte de încheierea a patru ani de cînd s-a instalat în Primãria Piatra Neamt pentru a conduce destinele orasului, în ajunul sãrbãtorilor pascale, Gheorghe Stefan îsi face o auto-evaluare. Per ansamblu, rezultatul iese pe plus, semn încurajator pentru el sã se batã pentru încã patru ani la primãrie. Edilul pietrean recunoaste cã n-ar fi putut duce la bun sfîrsit promisiunile fãcute în 2004 fãrã ajutorul echipei din jurul sãu, care l-a sprijinit si l-a ajutat sã materializeze proiectele gîndite. „Ca pentru orice om, cea mai mare multumire este sã-si vadã visurile realizate. ÃŽncã din 2004, dinainte de preluarea mandatului si dupã ce am fost investit ca primar, gîndul meu a fost sã-i fac pe locuitorii municipiului mîndri cã sînt pietreni. Mi-am propus sã reclãdesc faima orasului Piatra Neamt si sã-i fac pe ceilalti sã-si doreascã sã-i redescopere farmecul de oras turistic. Am încercat sã fac acest lucru prin transformarea Piatra Neamtului într-un oras cu adevãrat turistic. De aici si investitiile majore în infrastructura si obiectivele turistice, precum telegondola, telescaunul, pîrtia de schi, strandul municipal si chiar stadionul. Sînt obiective care vor reusi sã impunã municipiul Piatra Neamt pe harta turisticã a României“, spune primarul Stefan.
ÃŽnsã impunerea urbei ca destinatie turisticã a fost doar una din directiile pe care administratia Stefan si-a propus sã actioneze. Pe lîngã atragerea vizitatorilor din celelalte colturi ale tãrii sau ale lumii, primarul spune cã s-a preocupat sã-i facã si pe pietreni sã se simtã bine în orasul lor. „Am încercat în toti acesti patru ani sã le ofer pietrenilor confortul de zi cu zi. Prin investitiile derulate de primãrie, cred eu cã am reusit sã transformãm orasul într-unul în care pietrenilor sã le placã sã trãiascã, sã munceasã, sã învete si sã-si petreacã timpul liber împreunã cu familia si cu cei dragi“, mai spune Gheorghe Stefan. „Le urez pietrenilor ca de Pasti sã aibã parte de Luminã si Hristos sã le învie în suflete! Un Paste fericit alãturi de cei pe care îi iubesc!“, a tinut sã transmitã primarul locuitorilor urbei.

Articol afisat de 2210 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de Tzepelica la data 26.04.2008 02:36
Despre "plusul" din bozonarele sale, nimic ?!
Sigur nu are tupeul sa vorbeasca si despre banii fara numar pe care i-a strans in cei 4 ani de mandat, chiar daca tupeul si minciuna sunt atuurile sale cele mai evidente.
Ad�ugat de YO la data 29.04.2008 12:34
Ebine
Spre deosebire de orasul in care m am mutat, Piatra Neamt este intr-adevar un oras curat cu strazi in care nu ti rupi masina in doau, trotuare pavate......si chiar daca si ar fi umplut si Primarul buzunarele haide ti sa fim seriosi .......a facut din Piatra Neamt un oras SUPER.....pacat ca mi am schimbat domiciliul ca, cu siguranta d le Primar aveai un vot din partea mea. BAFTA SA IESI PRIMAR SI IN URMATORUL MANDAT.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective