Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2008
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 3 Mai 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Meci cu mizã uriasã pentru HCM Roman

HCM Roman va întîlni astãzi, 3 mai, în runda a XXII-a a Ligii Nationale, formatia Hidroconcas Buzãu. Meciul se va disputa la Sala Polivalentã din Roman, de la ora 11, si se anuntã unul „pe muchie de cutit“, prin prisma pozitiilor pe care le ocupã cele douã oponente în clasament. Hidroconcas Buzãu, locul IX, a acumulat pînã acum 14 puncte, insuficiente însã pentru a fi scutitã de grijile retrogradãrii. Elevele Alexandrinei Soare si ale lui Dan Moisii se situeazã douã locuri mai jos, cu o zestre de 11 puncte, dar si cu un joc mai putin decît buzoiencele. ÃŽn ultima etapã, Hidroconcas a înregistrat un semiesec, chiar pe teren propriu, 26-26, în compania unei formatii accesibile, cum este Rapid Bucuresti. Cu sigurantã, adversarele nu doresc sã repete evolutia mai putin reusitã din acel meci si vor încerca sã termine victorioase înfruntarea cu una dintre contracandidatele la retrogradare. ÃŽn tur, meciul direct a fost cîstigat clar de buzoience, cu 30-23, dar de atunci s-au schimbat multe. Dacã la acea întîlnire pe banca tehnicã a clubului din Roman se afla Ioan Gerhardt, acum formatia moldavã este pregãtitã de Alexandrina Soare. Sub comanda acesteia din urmã, Romanul a disputat un amical cu Hidroconcas în luna martie a acestui an, încheiat cu înfrîngerea la limitã a romascancelor, 24-25. Dar miza acestor jocuri nu se poate compara cu cea a duelului de astãzi. „Este esential sã cîstigãm meciurile de pe teren propriu, dacã vrem sã ne mentinem în Liga Nationalã. Astfel, partida de sîmbãtã capãtã un caracter decisiv, iar rezultatul final poate avea consecinte majore asupra pãrtii inferioare a ierarhiei. Nu avem altã variantã decît victoria si sper sã vãd la fete o mobilizare pe mãsurã. Dupã ce am vizionat mai multe meciuri ale adversarelor, pot spune cã ne asteaptã un meci foarte greu. Nu trebuie sã ne lãsãm înselati de ultimul lor rezultat, deoarece aceeasi echipã a reusit sã o învingã pe Tomis Constanta. Totusi sînt optimistã în legãturã cu deznodãmîntul acestei întîlniri“, a declarat Alexandrina Soare, antrenoarea HCM Roman.
Dupã ce accidentãrile au chinuit gruparea romascanã pe tot parcursul sezonului, acestea nu o ocolesc nici pe final. Sãptãmîna aceasta, Ramona Constantinescu s-a accidentat la ligamentele de la gleznã, ceea ce înseamnã cã sezonul este ca si încheiat pentru ea. Ei i se adaugã Manuela Rãdulescu, cu o leziune la menisc, dar este posibil sã evolueze cu Hidroconcas Buzãu.

Articol afisat de 1645 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Bogdan PaNZARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective