Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2008
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 8 Mai 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

DJ Ball din Tîrgu Neamt, acuzat de trafic de droguri

• Cãtãlin Mironeasã a fost prins în timp ce vindea 10 grame de hasis unui agent sub acoperire • scena s-a petrecut în clubul Kudos din Mamaia • tînãrul era DJ în barul respectiv •

Un tînãr, în vîrstã de 35 de ani, din orasul Tîrgu Neamt, a fost retinut de politistii constãnteni, fiind acuzat de comiterea infractiunii de trafic de droguri. Cãtãlin Elvis Mironeasã a fost prins pe data de 29 aprilie, dupã ce i-a vîndut unui agent sub acoperire zece grame de hasis în schimbul sumei de 200 de euro. Povestea s-a derulat în barul Kudos din statiunea Mamaia. Mironeasã, cunoscut si sub numele de scenã „DJ Ball“, este un cunoscut DJ al unui club de renume din Iasi. Pentru fapta comisã, tîrgnemteanul riscã între 3 si 15 ani de închisoare pentru trafic de droguri. Mironeasã nu a fost singurul DJ prins cu droguri. Un nume în domeniu, „DJ Internullo“ a fost depistat avînd asupra lui 3 grame de cocainã. Italianul a încercat sã se scuze spunînd cã drogul era pentru consum personal, însã asta nu l-a scãpat de dosar penal.
Cei doi au cãzut în plasa politistilor în urma unei actiuni de amploare organizate de lucrãtorii de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Constanta, în perioada minivacantei de 1 Mai, vizate fiind mai multe cluburi. În timpul actiunilor au fost efectuate patru perchezitii de locuinte si 50 corporale. Cu aceastã ocazie, 17 persoane au fost descoperite avînd asupra lor stupefiante. Ca urmare a acestui fapt, politistii au întocmit sase dosare penale si au confiscat 20 de grame de hasis, 40 de comprimate de ecstasy, sase grame de canabis, trei grame de cocainã, 1.000 de lei si 260 de euro.
Printre toxicomanii identificati de politisti s-au aflat si nouã studenti de la Facultatea „Spiru Haret“ din Bucuresti. Consumul de stupefiante în rîndul tinerilor a crescut simtitor în ultimii ani. Tocmai din aceastã cauzã, politistii se strãduiesc sã identifice locurile în care se consumã droguri. Cum cluburile de pe Litoral au fost dintotdeauna locuri ale pierzaniei, cel putin din punct de vedere al consumului de droguri, oamenii legii vor sã le aibã sub o atentã sub supraveghere. Din surse demne de încredere am aflat cã în sezonul estival, politisti sub acoperire din cadrul IJP Neamt vor actiona în statiunile de pe Litoral pentru a da o mînã de ajutor colegilor constãnteni.

Articol afisat de 2516 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU; T. CIUBOTARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective