Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2008
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 10 Mai 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Hizo a demisionat, Ceahlãul mai sperã la Liga I 2008-2009

Hizo a demisionat, Ceahlãul mai sperã la Liga I 2008-2009

Mircea Sandu, presedintele FRF, a anuntat, la Piatra Neamt, cã Otelul, Poli Iasi si Gloria Buzãu nu au primit încã licentã pentru sezonul urmãtor • decizia finalã în aceste cazuri se va lua pe 31 mai la Comisia de Apel • Viorel Hizo si 10 dintre jucãtorii care au retrogradat Ceahlãul au încheiat colaborãrile •

Pe strada Ceahlãului soarele nu a apus încã, iar nemtenii mai sperã cã pe 26 iulie vor fi printre echipele care vor lua startul viitoarei editii a Ligii I la fotbal. Sedinta Comitetului Executiv al Federatiei Române de Fotbal, de ieri dupã-amiazã de la Piatra Neamt, a fost una în care s-a discutat si problema licentelor pentru viitoarea editie a întrecerii. Mircea Sandu, presedintele FRF, a anuntat apoi cã 5 cluburi din Liga I, care tocmai au încheiat sezonul, nu au primit licentã pentru campionatul 2008-2009. Este vorba despre retrogradatele UTA Arad si Universitatea Cluj Napoca, dar si despre Otelul Galati, Politehnica Iasi si Gloria Buzãu, formatii care, conform criteriului sportiv, au rãmas în prima divizie. „Nu au primit licentã pentru a evolua în campionatul viitor Otelul, Poli Iasi, Buzãul, UTA si U Cluj. Dintre acestea, primele trei pot face apel pînã pe 31 mai, datã pînã la care trebuie sã îsi rezolve cererile regulamentului. Mai sînt din Liga a II-a care trebuie sã îsi rezolve problemele pînã în iunie“, a declarat Mircea Sandu, referitor la „durerea“ nemtenilor. ÃŽntrebat dacã este de pãrere cã sezonul recent încheiat s-a jucat numai pe teren, „Nasul“ a spus fãrã sovãialã cã este convins de acest lucru, întãrind apoi: „Dacã se fãceau blaturi, Gigi (n.r. -Gheorghe Stefan) scãpa de la retrogradare“. „Am jucat 34 de meciuri numai pe teren“, a completat si presedintele de onoare al Ceahlãului. Gheorghe Stefan a anuntat încã o datã disponibilitatea arenei din Piatra Neamt de a gãzdui diferite meciuri ale echipelor nationale ale României. „Mã bucur cã gãzduim finala Cupei României Timisoreana si sper sã avem parte de un meci frumos. Este o premierã pentru Piatra Neamt, asa cum a fost în trecut si prezenta nationalei tricolore. Sper cã vom mai avea parte de prezenta echipei de seniori, pe 6 septembrie, cu Lituania, dacã selectionerul si jucãtorii vor accepta propunea noastrã“, a afirmat Stefan, care a si promis cã în 3-4 ani Ceahlãul va fi una dintre echipele care vor reprezenta România în cupele europene.

Hizo si 10 jucãtori au plecat

Indiferent de esalonul în care va evolua Ceahlãul, cert este cã pe banca tehnicã a galben-negrilor nu va mai fi Viorel Hizo. ÃŽntelegerea dintre cele douã pãrti s-a încheiat joi searã. Totul s-a finalizat pe cale amiabilã, deci conducerea galben-negrilor se aflã în cãutarea unui nou tehnician care sã construiascã o nouã echipã la Piatra Neamt. „Nu este momentul sã comentez acum ceva despre aceastã despãrtire. Poate mai tîrziu“, au fost singurele cuvinte ale antrenorului Viorel Hizo. Aceasta în timp ce Viorel Mãstãcãneanu, presedintele Consiliului de Administratie al FC Ceahlãul, a povestit lucrurile asa cum s-au întîmplat. „Ne-am despãrtit pe cale amiabilã de tehnicianul Viorel Hizo. ÃŽn afara sa, am mai considerat necesar sã renuntãm acum la colaborãrile cu 10 jucãtori care în acest retur au îmbrãcat tricoul Ceahlãului si vã spun cã este vorba numai de fotbalisti aflati la final de contract cu gruparea noastrã“, a precizat Mãstãcãneanu. Jucãtorii care din acest moment nu mai au legãturi cu Ceahlãul sînt Marius Croitoru, Vasilicã Cristocea, ambii urmînd a se întoarce la Steaua Bucuresti de unde au fost împrumutati în iarnã, Bruno Fernandes, Hugo Evora, Mohammed Hamza, Ivan Pecha, Ionut Matei, Sano Mala, Igor Bugaiov si Haikel Gmamdia.
Nu s-a spus nimic despre situatia lui Cãtãlin Multescu, portarul care a fost acuzat de conducerea clubului pietrean cã nu si-ar fi apãrat corect sansele în jocul desfãsurat miercuri la Craiova, cu Universitatea, meci pierdut cu 2-3.

Articol afisat de 2078 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective