Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2008
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 15 Mai 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Candidatii, campanie electoralã pe YouTube

• pe site-ul YouTube au apãrut deja primele declaratii politice si clipuri electorale • candidatii îsi actualizeazã la cîteva zile site-urile personale •

Site-ul www.youtube.com gãzduieste, mai nou, clipuri electorale sau discursuri ale candidatilor la alegerile locale din orasul de la malul Moldovei. Cu un singur click, romascanii îi pot asculta si vedea pe Internet pe candidatii la Primãria Municipiului. Romascanii sau staff-urile de campanie au încãrcat pe Internet declaratii politice si clipuri, astfel încît mesajul electoral sã ajungã la cetãteni pe toate canalele. De exemplu, clipurile electorale ale candidatului PNL la Primãria Roman, Dorinel Ursãrescu, care se gãsesc si pe site-ul sãu, au fost încãrcate, zilele trecute, pe site-ul YouTube. Upload-ul a fost fãcut de cineva care si-a trecut la „ID“ chiar numele deputatului, la functie - deputat, iar la vîrstã, 46 de ani. Cele patru videoclipuri de campanie încãrcate - denumite „Campanie 2008 - Schimbarea“ - au fost vizualizate de numerosi curiosi. „Avem în staff oameni care se ocupã de promovare. Faptul cã aceste clipuri au ajuns pe mai multe site-uri este un lucru foarte bun“, a declarat George Lazãr, seful de campanie al PNL Roman.
Si contracandidatul din partea PSD, actualul primar - Dan Ioan Cãrpusor, are mesaje electorale pe acelasi site YouTube. Ambele îl prezintã la discursul de lansare a candidatilor PSD. Un clip este încãrcat de „psdneamt“ si unul de „alegerity“. Pe numele utilizatorului „psdneamt“ mai sînt încãrcate alte douã discursuri, unul al lui Rãzvan Bobeanu, iar celãlalt al lui Ioan Munteanu, ambii membri PSD si candidati la alegerile din luna iunie. „Internetul este un canal de comunicare care cîstigã teren cu fiecare accesare. Prin intermediul diferitelor site-uri, mesajul nostru poate ajunge la romascani. Trãim în era informatiei si Internetul ne permite sã intrãm în contact cu oameni din toate colturile lumii. Pot spune cã am experientã în acest domeniu, dovadã fiind si blogul personal, unde discut cu cei cu adevãrat interesati de viata orasului“, a precizat primarul Dan Ioan Cãrpusor.
Cei doi candidati de pe YouTube au si site-uri personale. Dorin Ursãrescu îsi prezintã platforma program pe www.dorinursarescu.ro, iar primarul Dan Cãrpusor vorbeste cu cetãtenii si îsi prezintã proiectul pentru Primãrie pe www.dancarpusor.blogspot.com. Lista clipurilor electorale nu ia final aici, pe acest site putînd fi vizionate mult mai multe materiale construite de staff-urile de campanie ale politicienilor. Pînã ieri, 14 mai, ceilalti opt candidati la o functie de primar nu încãrcaserã nimic pe site-urile publice. YouTube este cea mai popularã comunitate on-line. Înfiintat în februarie 2005, s-a bucurat de o crestere formidabilã de popularitate, devenind un site pe care se vizioneazã milioane de videoclipuri zilnic.

Articol afisat de 2339 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Claudia MATEI)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective