Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2008
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 19 Mai 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Teren de sport de cinci miliarde, la Roman Vodã

• investitia apartine firmei conduse de Jan Aksoy, un cunoscut iubitor al fotbalului si suporter al echipei României • terenul va fi dat în folosintã cel mai tîrziu în luna august •

Terenul de sport de la Colegiul National „Roman Vodã“ (CNRV) va fi transformat în cea mai modernã bazã sportivã din zona Moldovei. Spatiul a fost concesionat de Jan Aksoy, detinãtorul firmei Oz Er Golden. Cunoscut ca unul dintre cei mai împãtimiti iubitori ai fotbalului, omul de afaceri romascan a început lucrãrile de modernizare a terenului în urmã cu o lunã. Dupã inaugurarea oficialã, arena va fi utilizatã cu precãdere de elevii colegiului, însã la el vor avea acces si ceilalti romascani. „Conform estimãrilor noastre, în aproape douã luni, terenul va fi gata. El va fi utilizat, în mod gratuit, de elevii si profesorii de la liceu. Dupã terminarea orelor, terenul va putea fi utilizat, contracost, de toti romascanii. Nu am decis încã un pret pentru intrare, însã ceea ce facem noi este pentru toti romascanii“, a precizat Jan Aksoy, administratorul firmei Ozer Golden.
Terenul de sport de la Colegiul „Roman Vodã“ a fost concesionat de administratia localã, prin licitatie. Lucrãrile de modernizare, conform proiectului, constau în acoperirea suprafetei de joc cu gazon sintetic, dotarea incintei cu instalatie de nocturnã si amenajarea unei tribune moderne. De asemenea, investitorul va amenaja aici patru vestiare si un complex de dusuri. Costurile pentru modernizarea terenului de sport se ridicã, la o primã estimare, la 150.000 de euro, circa cinci miliarde de lei vechi. Pe lîngã investitiile prevãzute în proiect, investitorul intentioneazã sã „doteze“ terenul si cu o salã de fitness modernã si o saunã. „ÃŽnainte de a demara investitia, am vizitat mai multe terenuri din zona Moldovei. Am ajuns si la Iasi, Bacãu si pînã înspre sud, la Rîmnicu Sãrat. Am studiat terenurile modernizate, le-am vãzut defectele, iar apoi am trasat proiectul pentru Roman. Nu mai existã asa ceva în toatã Moldova“, a spus Jan Aksoy.
Reamintim faptul cã acesta este unul dintre cei mai împãtimiti iubitori ai fotbalului si mai ales al echipei nationale de fotbal. Romascanul participã cu o formatie la campionatul local de fotbal în salã, iar pasiunea sa pentru acest sport a fost doveditã si la meciul între România cu Luxemburg, cînd si-a îmbrãcat masina proprietate personalã în tricolor.

Articol afisat de 2005 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Claudia MATEI)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective