Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2008
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 19 Mai 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Laminorul si Ceahlãul II s-au salvat în ultima etapã

Laminorul Roman si Ceahlãul II au rãmas în esalonul III al fotbalului românesc, emotii fiind pînã în ultima etapã, desfãsuratã vineri, 16 mai. Romascanii au învins cu 6-3, pe propriul teren, pe Juventus Fãlticeni, dupã ce au evoluat un sezon întreg sub spectrul retrogradãrii. ÃŽn prima reprizã, oaspetii au fost superiori si s-au instalat la conducere din minutul 4, cînd Colban l-a executat pe Nemes, cu un sut în vinclu. Laminorul putea sã egaleze pînã la pauzã dar, rînd pe rînd, Harbuzaru, Tapu, Drugã, Popa sau Marin au ratat cu nonsalantã. ÃŽn minutul 52, Marin a „spart gheata“, cu o loviturã de cap bine plasatã. Dupã bara lui Stîngaciu, atacantii Laminorului s-au jucat cu defensiva celor din Fãlticeni, iar Popa a avut de îndeplinit o simplã formalitate. ÃŽn minutul 61, acelasi Popa a lovit din nou, printr-un gol antologic. Laminorul a beneficiat de o loviturã liberã din zona centrului terenului, iar decarul laminorist a trimis o torpilã direct în vinclu. Recitalul nu s-a oprit, douã rezerve, Diaconu si Cozma creînd golul patru, înscris de cel din urmã. La 4-1 jocul s-a mai calmat, pentru ca în ultimele cinci minute sã se marcheze de patru goluri: Cozma (85) si Harbuzaru (87) pentru Laminorul si Prisacã, în minutele 86 si 89. „Am fãcut o primã reprizã slabã si cred cã unii jucãtori au fost coplesiti de importanta acestui meci. ÃŽmi era fricã la finalizare si temerile mi-au fost confirmate, deoarece am ratat cu seninãtate ocazii clare. Mã bucur cã ne-am trezit la timp si am revenit în fortã“, a declarat antrenorul tevarilor, Dan Dosan.
Ceahlãul II Piatra Neamt a învins în deplasare, pe deja retrogradata Rarãul Cîmpulung Moldovenesc, antrenorul Mihai Ionescu avînd la dispozitie o serie de jucãtori experimentati. George Savu a apãrat poarta galben-negrilor, iar linia defensivã a fost alcãtuitã din Cristescu, Ichim, Forminte si Vitelaru, toti patru jucãtori ce au avut evolutii numeroase în Liga I în campionatul recent încheiat sau care s-au pregãtit cu prima echipã a clubului pietrean. Au mai jucat si Barna, Achim, Gafita si Vinicius Fabron, asa cã Ceahlãul II a putut sã fie cu mãcar o clasã peste adversar. Dupã 0-0 la pauzã, nemtenii au reusit o reprizã secundã foarte bunã si au marcat de trei ori prin Vincius Fabron (‘60) si Gafita (‘63 si ‘90), rezultat care a risipit orice emotie. „Un meci bun, mai ales în partea a doua a întîlnirii si un rezultat care ne lasã timp sã pregãtim în liniste campionatul viitor“, a declarat antrenorul Ionescu. Cetatea Tîrgu Neamt nu avea emotiii înaintea ultimului meci si a pierdut pe terenul celor de la FC Bîrlad cu 1-5.

Articol afisat de 1587 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(B. PANZARU, M. MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective