Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2008
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 21 Mai 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ada Moldovan pleacã de la HCM

Dacã HCM Roman este ca si salvatã de la retrogradare, gruparea municipalã va suferi, totusi, o mare pierdere la finalul acestui sezon. Meciul cu Rapid Bucuresti, de pe 24 mai, ar putea fi ultimul în tricoul echipei romascane pentru golgetera Ada Moldovan. Contractul interului dreapta se încheie la sfîrsitul acestei stagiuni, iar jucãtoarea nu si-a manifestat intentia de a-l mai prelungi. Va fi o pierdere grea, pentru cã handbalista venitã în urmã cu patru ani la HCM a devenit rapid una din piesele de bazã ale echipei. Acest lucru a fost evident inclusiv în acest sezon. Ada Moldovan a rãmas unul dintre putinii „stîlpi“ ai HCM, dupã ce Carmina Tita, Corina Demetercã si Paula Pavãl s-au accidentat, rînd pe rînd. Ea a fost nevoitã sã-si asume ingrata posturã de responsabilã cu golul. Handbalista si-a confirmat însã statutul de liderã, marcînd aproximativ o treime din golurile grupãrii romascane. Din 601 de goluri, 212 au fost înscrise de Ada Moldovan. Cu un asemenea bilant, golgetera lui HCM a devenit si cea mai prolificã handbalistã din Liga Nationalã, fiind posibilã cîstigãtoare a Trofeului Simona Arghir Sandu. Conform vicepresedintelui clubului HCM Roman, Gheorghe Carnariu, cea mai probabilã destinatie a Adei Moldovan ar fi Dunãrea Brãila. Astfel, ea s-ar alãtura lui Liviu Paraschiv, un artizan al calificãrii grupãrii romascane în semifinalele Cupei Challenge. De mentionat cã fostul antrenor al HCM se aflã la timona echipei de la malul Dunãrii încã din turul actualei editii de campionat. „La sfîrsitul sezonului în curs, contractul Adei Moldovan se terminã. ÃŽn acest moment, sînt foarte putine sanse ca Ada Moldovan sã continue la Roman. Este o pierdere importantã, deoarece handbalista a avut un aport major în salvarea noastrã de la retrogradare. ÃŽn conditiile în care mai multe componente de bazã ale echipei s-au accidentat, asteptãrile de la ea au fost si mai mari, iar handbalista nu a dat înapoi atunci cînd a fost nevoie de ea. Cred, totusi, cã vom gãsi o înlocuitoare pe mãsura Adei Moldovan, poate chiar mai valoroasã. ÃŽn curînd, va începe perioada de transferuri, ocazie cu care vom cãuta sã întãrim echipa“, a declarat Gheorghe Carnariu.
Antrenorii si conducãtorii clubului au în vedere aducerea a cel putin cinci jucãtoare, în pauza competitionalã. Sînt considerate primordiale posturile de inter dreapta si stînga, pivot si portar. Pe acest ultim post este posibilã revenirea Georgianei Stoleru. Aceasta si-a încheiat conturile cu CSM Sfîntu Gheorghe, fiind declaratã de FRH liberã de contract. Oficialii romascani urmãresc sã creeze un lot cît mai echilibrat din punct de vedere valoric pentru a evita situatiile nedorite din acest sezon, cînd indisponibilitãtile au lãsat goluri mari în cadrul echipei.

Articol afisat de 2040 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Bogdan PA+NZARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective