Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2008
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 21 Mai 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

10 zile de asteptãri chinuitoare la Ceahlãul

• conducerea clubului nemtean asteaptã cu sufletul la gurã decizia Comisiei de licentiere a FRF din ziua de 31 mai • atunci se va sti dacã formatia pietreanã va evolua sau nu în prima divizie • „noi ne regãsim în Liga I“, a declarat Jean Garabet, presedintele executiv al clubului •

Pe la stadionul din Piatra Neamt este liniste în aceste zile, însã este o liniste aparentã, pentru cã fiecare om interesat de viitorul clubului Ceahlãul asteaptã ziua de 31 mai. ÃŽncepînd de mîine, mai sînt de numãrat 10 zile pînã cînd Federatia Românã de Fotbal, prin Comisia de licentiere, va anunta dacã Ceahlãul continuã sau nu în prima divizie româneascã, stiut fiind faptul cã Otelul Galati, Poli Iasi si Gloria Buzãu au cîteva probleme în ceea ce priveste primirea licentei de a evolua si în sezonul 2008-2009 în Liga I. Conducerea clubului pietrean asteaptã cu interes si nerãbdare hotãrîrea pentru a sti ce antrenor va numi la echipã si ce jucãtori urmeazã a fi adusi. „Sîntem în stand-by si asteptãm si noi ziua de 31 mai si decizia pe care o va lua FRF în cazul licentelor. De la 1 iunie se poate pleca la «cumpãrãturi“ si eu cred cã se poate construi o echipã competitivã. Sînt jucãtori si antrenori care vor sã vinã la Piatra Neamt, avînd în vedere conditiile de aici. ÃŽn ceea ce ne priveste, noi ne regãsim în Liga I, dupã un sezon tensionat, stresant, care a avut toate ingredientele pentru a crea tensiune. Mã refer aici la problemele de arbitraj, la evolutiile echipei, dar mai ales la faza din minutul 84 de la Craiova“, a declarat Jean Garabet, presedintele executiv al Ceahlãului. De asemenea, oficialul crede cã, desi neparticiparea în prima divizie ar putea duce la lipsa unor fonduri importante din drepturile de televizare, Ceahlãul va beneficia de aparitii la TV, „mãcar de 3 ori pe lunã“.
Jean Garabet propune ca imediat dupã alegerile de la 1 iunie conducerea clubului sã stabileascã drumul ce trebuie urmat, avînd în fatã si decizia FRF. „Indiferent de ligã, noi trebuie sã gîndim pozitiv si sã construim ceva durabil“, si-a exprimat dorinta dobrogeanul. Si are dreptate, pentru cã nu conteazã în ce esalon fotbalistic va evolua Ceahlãul dacã nu se va face treaba cu profesionalism. Este clar cã Ceahlãul are nevoie de un antrenor care sã fie lãsat sã munceascã, cu dorintã de afirmare, dar si cu capacitatea de a-si atrage „vestiarul“. ÃŽn ceea ce priveste jucãtorii, existã speranta cã s-a învãtat ceva din experientele nefericite ale ultimelor douã campionate. „Mi-ar plãcea sã se lucreze cu antrenori si jucãtori români. Sînt armean, dar nu nationalist precum unele partide politice atunci cînd vine vorba de România si nu agreez solutiile cu strãinii. Putem readuce publicul la stadion dacã vom face totul cu rigurozitate, atractivitate, spectacol si sperantã“, si-a exprimat pãrerea Jean Garabet.
Presedintele pietrean va fi si el prezent în tribune la meciurile nationalei tricolore la turneul final al Campionatului European de fotbal din 2008. Profitînd de statutul sãu de membru al Comitetului Executiv al FRF, Jean Garabet va încuraja selectionata lui Piturcã si sperã cã România va juca finala lui Euro 2008: „Sînt optimist de felul meu si mi-am pregãtit un bagaj mai mare pentru cã vreau sã revin de la Euro dupã ce se joacã finala. Altii sînt mai circumspecti si si-au pus în bagaje numai un tricou si un chilot de schimb“.

Articol afisat de 1596 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective