Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2008
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 22 Mai 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Accident stupid la Scoala 3

Un elevi din clasa a IV-a de la Scoala nr. 3 Piatra Neamt a fost victima unui accident de producerea cãruia se face vinovat. Incidentul s-a petrecut miercuri dimineatã, la ora 9, în pauza de dinaintea orei de sport. Profesorul Ioan Mihut, directorul unitãtii de învãtãmînt, a declarat cã de la 9 la 10, conform orarului, ar fi trebuit ca douã clase din scoalã sã fi avut ora de educatie fizicã. Fetele de la ambele clase se schimbau la vestiarul lor, fiind însotite de profesoara de sport, iar bãietii erau la vestiarul lor. Unii dintre ei se schimbaserã deja si ajunseserã pe teren, unde îi astepta profesorul, iar altii veneau în urmã. Doi dintre bãieti, cînd au coborît cele cîteva trepte din fata vestiarului, au sãrit pentru a atinge o grindã. Primul a reusit, iar al doilea s-a împiedicat si a cãzut, lovindu-se la cap. A fost ceasul rãu. E un elev foarte bun si, ca o ironie, face sport de performantã“, a declarat directorul Ioan Mihut.
A fost chematã asistenta medicalã si dupã acordarea primelor îngrijiri medicale s-a sunat si la Ambulantã. „A fost chematã o autosanitarã si pãrintii. Copilul era constient, vorbea si spunea cã îl doare capul. A fost dus la spital unde i s-au fãcut investigatii, pentru a ne convinge cã nu sînt complicatii. Tinem legãtura cu familia si regretãm cã s-a întîmplat acest lucru. Din cîte ni s-au spus, acum copilul este mai bine. Este exclus ca vreunui profesor sã i se reproseze ceva, dat fiind faptul cã incidentul s-a petrecut în pauzã“, a mai spus directorul Ioan Mihut.
Profesorul Mihai Lãcãtusu, inspector scolar general, a declarat cã incidentul a fost anuntat la ISJ Neamt. „Pentru a nu exista discutii, în scoalã se va institui o comisie pentru cercetarea cauzelor, astfel ca sã se stie clar cum s-au petrecut toate. Este regretabil ce s-a întîmplat, dar asta este situatia. Se mai întîmplã si asa ceva. Important este ca toti cei care sînt într-o unitate de învãtãmînt sã vegheze la securitatea elevilor“, a spus seful învãtãmîntului nemtean, Mihai Lãcãtusu.

Articol afisat de 2682 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective