Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2008
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 26 Mai 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Munteanu sef la judet, Bobeanu în turul II la municipiu

• pronosticul apartine lui Mircea Geoanã, venit în Neamt sã sprijine filiala judeteanã • seful PSD a declarat cã Neamtul este o redutã strategicã pentru partidul sãu si e convins cã Moldova va redeveni rosie •

Social-democratii sînt convinsi cã vor cîstiga judetul Neamt. Presedintele Mircea Geoanã s-a declarat sigur de acest lucru ieri, cînd a venit din nou la Neamt, pentru a face o injectie cu optimism si mobilizare în rîndul candidatilor, membrilor si simpatizantilor PSD. „Am încredere cã vom obtine un scor foarte bun pe 1 iunie cînd, uitîndu-ne la televizor, la harta rezultatelor în alegeri, vom avea plãcuta culoare rosu pe tot ecranul. Dacã acum 4-5 sãptãmîni eram optimist cã PSD porneste cu prima sansã, acum sînt convins cã vom obtine cele mai multe judete, cei mai multi primari si consilieri locali. Iar aici, la Neamt, am încredere în viitorul presedinte al Consiliului Judetean - colegul si prietenul meu, Ioan Munteanu, precum si în Rãzvan Bobeanu, care va ajunge în turul II la primãrie“, a spus Mircea Geoanã. Unul din argumentele sale pentru „înrosirea“ de pe 1 iunie, în special a Moldovei, este sãrãcia. Geoanã spune cã regiunea moldavã este cea mai sãracã din tarã si mult sub nivelul altor zone din tãri membre UE. Seful PSD considerã cã doar social-democratii pot readuce tara pe directia cea bunã, pentru cã guvernarea de dreapta si-a arãtat incompetenta în acesti ultimi patru ani. „Unde e rezultatul acestor patru ani de guvernare de dreapta? Si au acum tupeul sã vinã sã spunã cã ei sînt cei mai grovazi, cei mai frumosi?! Nu sînt! PSD a lãsat tara pe directie bunã, pe crestere economicã în 2004, iar de atunci a avut loc doar prãduialã“, a mai spus presedintele Geoanã. ÃŽnsotit de Ioan Munteanu, candidatul PSD la functia de presedinte al Consiliului Judetean Neamt, dar si de Rãzvan Bobeanu, candidatul PSD la Primãria Piatra Neamt, Geoanã s-a plimbat prin oras, ocazie cu care s-a sãturat... de portocaliu. Seful PSD s-a declarat indignat de publicitatea pe care si-o fac cei din PD-L si PNL si a fãcut apel la electorat sã nu se lase amãgit.

„Toate încercãrile de manipulare, cum e si cu sondajele, vor esua“

„ÃŽn spatele mesajelor nu existã nimic, nici un proiect, nici o idee. Purã propangandã. Mesajul meu pentru locuitorii din Piatra Neamt si cei din judetul Neamt este sã nu se lase ametiti si adormiti de aceastã orgie publicitarã. Asta nu tine de foame! Eu am încredere mai mult în oameni mai modesti, care vorbesc direct cu omul, decît în aceastã reclamã exageratã. Ceva nu este sãnãtos aici! Depãseste orice limitã a bunului simt. Este nesãnãtos, este ceva profund putred. Sînt absolut convins cã toate aceste încercãri de manipulare, cum e si cu sondajele, vor esua. Sîntem vaccinati! Partidul Social Democrat este pe primul loc în România, Ioan Munteanu va fi presedintele Consiliului Judetean Neamt, iar Rãzvan Bobeanu va intra în turul II la Piatra Neamt“, a declarat Mircea Geoanã, explicînd cã aceste date reies din sondajele pe care le-a comandat PSD pentru uz intern. Tot presedintele PSD a fost cel care a delimitat Neamtul de restul tãrii. Geoanã spune cã PSD si-a propus sã cîstige în toatã tara, dar în Neamt, Suceava si Dolj cu atît mai mult. „ÃŽn aceste judete, competitia este strategicã, de grad zero pentru noi. Pentru cã aici este un sistem de ventilare a banului public, de spãlare a banilor negri. Campania din aceste judete este cu relevantã nationalã pentru noi“, a conchis Mircea Geoanã, sigur de victoria asupra lui Gheorghe Stefan, Gheorghe Flutur si Radu Berceanu.
Social-democratii nemteni au primit încurajãrile si au multumit pentru sprijin. Fatã de 2004, în alegerile de anul acesta, PSD Neamt a primit sprijinul si vizita multor lideri de la centru, începînd cu presedintele Mircea Geoanã (care a venit de vreo patru ori în mai putin de un trimestru), presedintele de onoare Ion Iliescu, Cristian Diaconescu, Victor Ponta, Titus Corlãtean si Ecaterina Andronescu. Iar scopul a fost atins: pesedistii locali au plecat de la aceste întîlniri prietenoase convinsi cã vor cîstiga si mai dispusi sã se batã pentru rezultate si voturi. „ÃŽn ciuda datelor aruncate de unii pe piatã“, dupã cum a spus Ioan Munteanu.

Articol afisat de 2100 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective