Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2008
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 10 Iunie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Handbalistele de la LPS „asalteazã“ Rîmnicu Vîlcea

Echipa de junioare II a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Roman intrã astãzi, 10 iunie, în focurile turneului final al Campionatului national rezervat acestei categorii de vîrstã. Competitia se desfãsoarã la Rîmnicu Vîlcea, timp de cinci zile, iar elevele antrenorilor Viorel Lazãr, Eugenia Tãbuci si Vasilica Lazãr debuteazã în compania celor de la CSS Drobeta Turnu Severin. Alãturi de cele douã echipe, din Seria II mai fac parte CSS Caracal si CSS nr. 2 Baia Mare. Grupa se anuntã una foarte echilibratã, deoarece CSS Caracal, CSS Drobeta Turnu Severin si LPS Roman vin din postura de cîstigãtoare a seriilor din care au fãcut parte la turneul semifinal. Singura exceptie este CSS nr.2 Baia Mare, ce s-a clasat pe doi, dar si aceasta se anuntã o echipã extrem de periculoasã, avînd cea mai puternicã ofensivã dintre toate cele opt formatii prezente la turneul final. ÃŽn plus, echipa din Baia Mare este campioana en-titre la categoria junioare II si cu sigurantã îsi doreste sã rãmînã în posesia acestui titlu. Primele douã echipe din fiecare serie se vor bate pentru medalii, dar si pentru celelalte turneul va continua, cu partidele de clasament. Astfel, LPS Roman va înfrunta, cu sigurantã, indiferent de rezultatele înregistrate în seria sa, douã dintre echipele din cealaltã serie. Aceasta este compusã din Chimia Rîmnicu Vîlcea, Extrem Baia Mare, LPS Piatra Neamt si LPS Sebes. „Obiectivul nostru pentru acest sezon era accederea la turneul final, ceea ce am realizat. Nu putem sã nu ne gîndim acum si la o clasare între primele patru echipe din tarã. Nu vom avea o sarcinã facilã, pentru cã toate componentele grupei sînt de valori sensibil egale. Fetele noastre sînt constiente de valoarea lor si, în egalã mãsurã, sînt motivate de dorinta de a depãsi locul V, obtinut anul trecut, la junioare III. Evolutia de la turneul semifinal a fost una de remarcat, iar partida cu Constanta a fost de-a dreptul încîntãtoare, una dintre cele mai bune ale sezonului. Sperãm ca si la turneul final jucãtoarele sã evolueze în aceeasi notã, chiar dacã acum grupa este mai grea“, a declarat Viorel Lazãr.
Nu doar jocurile de la turneul semifinal le dau sperante antrenorilor romascani, ci si cele de pregãtire. În sãptãmîna premergãtoare turneului final, LPS Roman a trecut în douã rînduri de junioarele I de la LPS Iasi.

Articol afisat de 1375 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Bogdan PANZARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective