Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2008
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 19 Iunie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Un italian a fãcut cunostintã cu politistii din Roznov

• un cetãtean italian, prins bãut la volan, are sanse mari sã ajungã în fata instantei de judecatã • politistii au finalizat ancheta si au înaintat dosarul procurorilor cu propunere de trimitere în judecatã •

Politistii roznoveni au finalizat patru dosare penale pe care le-au înaintat procurorilor cu propunere de trimitere în judecatã a învinuitilor. ÃŽn toate cele patru cazuri, oamenii legii au instrumentat infractiuni privind conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, cu o îmbibatie de alcool peste limita legalã. Unul dintre cei anchetati a fost cetãteanul italian Maurizio S., în vîrstã de 45 de ani. Acesta a fost depistat, în seara de 12 ianuarie 2008, în jurul orei 23.40, de un echipaj al Politiei Rutiere Neamt în timp ce conducea, pe o stradã din orasul Roznov, o autoutilitarã Ford, avînd în aerul expirat o concentratie de 0,51 mg/l alcool pur. Rezultatul buletinului de analizã a arãtat cã italianul avea în sînge o alcoolemie de 1,05 g‰, respectiv 0,90 g‰. ÃŽn aceeasi situatie se aflã si Ion A., de 54 de ani, din Galati, care a fost cercetat sub aspectul comiterii infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul avînd suspendatã exercitarea dreptului de a conduce si avînd în sînge o îmbibatie alcoolicã peste limita legalã.
Gãlãteanul a fost depistat, pe data de 31 mai, de un echipaj de politie, în timp ce conducea un autoturism Dacia, pe DJ 156 A, avînd în aerul expirat o concentratie de 1,55 mg/l alcool pur.
Rezultatul buletinului de analizã toxicologicã a indicat cã soferul avea în sînge o alcoolemie de 3,10 g‰, respectiv 2,95 g‰. I-a fost întocmit dosar penal si retinut permisul de conducere în vederea anulãrii. Cu toate acestea, Ion A. nu s-a linistit, fiind depistat cu o zi mai tîrziu, pe DN 15, în comuna Zãnesti, conducînd acelasi autoturism. De aceastã datã, gãlãteanul a avut 2,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în sînge alcoolemia a fost de 3,60 g‰.
Ceilalti doi nemteni care au rãmas fãrã permise de conducere si s-au ales si cu dosare penale sînt Constantin C., de 65 de ani, si Ioan M., de 61 de ani, ambii din Roznov. Primul a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, avînd o alcoolemie de 1,22 mg/l în aerul expirat, refuzînd recoltarea probelor biologice, iar cel de-al doilea a fost prins la volan, avînd o îmbibatie de alcool în sînge de 0,90 g‰.

Articol afisat de 1660 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Daniel MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de gyovy la data 19.06.2008 07:55
care limita legala la alcool bai ziaristule daniel muraru?
ma voi nu aveti acolo corectura?nu va verifica nimeni? sunteti voi informati,dar varza atit la cultura generala cit si la exprimare si scriere corecta in limba pe care o vorbiti. unde dracu ai auzit tu bai murarule de limita legala la consumul de alcool de catre soferi in romania? formatorule de opinie ce esti tu. pune mana pe carte fratioare! v-am mai spus:accept sa va fac corectura gratis,numai sa nu mai invete si altii care acum se formeaza, gresit de la voi. cel putin asta cu limita legala la alcool m-a omorat de cate ori apare. la scoala muraruleeeeeeeeeeeeeeeeeeee! se aude bai daniele?
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective