Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2008
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 26 Iunie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Turul Campionatului municipal de fotbal în salã, o „joacã în doi“

Turul celei de a patra editii a Campionatului municipal de fotbal în salã din Roman s-a încheiat zilele trecute, urmînd ca întrecerea sã fie reluatã pe 22 august. Pînã acum a fost un campionat dominat autoritar de OzEr Golden si Costimar, douã echipe obisnuite sã se batã pentru cununa de lauri. Spre deosebire de sezonul anterior, acum doar ele au contat în lupta pentru titlu, celelalte echipe din jumãtatea superioarã a ierarhiei fiind o pradã surprinzãtor de usoarã. Returul se va reduce probabil la duelul de la distantã dintre OzEr Golden si Costimar, în timp ce titlul are mari sanse sã se decidã în meciul direct, programat pentru penultima etapã. Aceasta, deoarece nici una dintre celelalte echipe angrenate în competitie nu pare suficient de puternicã pentru a rezista iuresului favoritelor. Dacã OzEr Golden nu a cunoscut pînã acum gustul amar al înfrîngerii, singurele puncte pierdute de Costimar au fost în urma duelului direct cu rivala, în rest, si în cazul acesteia din urmã, numai succese pe linie. ÃŽn opinia profesorului Ilie Boloca, responsabil cu organizarea competitiei, diferenta de valoare se explicã prin faptul cã atît OzEr Golden, cît si Costimar beneficiazã de serviciile unor jucãtori talentati, care evolueazã de mult timp împreunã. Astfel, omogenitatea loturilor a fost elementul decisiv în parcursul lor. „Mã asteptam ca lupta sã fie mai strînsã, iar echipe ca Ambient, Zety, Andronic Invest sau Floriandre sã emitã si ele pretentii. Realitatea din teren a fost cu totul alta, iar maniera în care OzEr Golden si Costimar dominã întrecerea de salã ne lasã cu putine sperante cã vom avea un retur mai echilibrat. Totusi, nu doar ele au fost responsabile cu spectacolul. Multe meciuri au fost superioare din punct de vedere calitativ celor din anii trecuti, iar acest lucru se datoreazã si figurii frumoase pe care au fãcut-o echipe ca ABC Wood, Lizette sau BMG IT. Desi nu au sanse la locul întîi, ele pot fi considerate surprizele plãcute ale acestei editii“, a declarat Ilie Boloca, responsabil cu organizarea competitiei.
Si în acest sezon întrecerea se bucurã de sprijinul Primãriei Roman si a Consiliului Local, care au asigurat bugetul, dar si premiile cu care vor fi recompensate cele mai bune formatii. Astfel, campioana va fi rãsplãtitã cu 2.500 de lei, locul doi - cu 1.300 lei, ocupanta pozitiei a treia - cu 800 lei, în timp ce locul patru va primi o mentiune în valoare de 500 lei. „Pe lîngã sustinerea autoritãtilor locale, beneficiem si de serviciile unor arbitri legitimati, dintre care Ionut Nacu este chiar component al lotului national de arbitri la fotbal în salã. Si sponsorii echipelor au partea lor de contributie la buna desfãsurare a campionatului. Unii jucãtori nu sînt din Roman si le este asigurat transportul, iar patronii lui OzEr Golden, Costimar sau Andronic Invest acordã prime pentru victorii“, a mai precizat Ilie Boloca.

Articol afisat de 1280 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Bogdan PANZARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective