Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2008
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 28 Iunie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Cupa Ashihara, editia a V-a, la majoratul clubului

• Clubului Ashihara din Piatra Neamt serbeazã în acest an 18 ani de existentã • la întrecere si-au anuntat prezenta 32 de luptãtori •

Cupa Ashihara Piatra Neamt va avea astãzi loc în organizarea clubului cu acelasi nume, dar si cu sprijinul Directiei pentru Sport Neamt. ÃŽntrecerea va avea loc în Sala Ceahlãul, de la ora 17, desi, initial, ar fi trebuit sã aibã loc în sala de sport a Colegiului „Calistrat Hogas“. „Am dorit de la început sã gãzduim Cupa în Sala Ceahlãul, dar ni s-a spus cã este o competitiei de volei si am ales sala de la Hogas. Voleiul s-a terminat ieri, iar acum ne bucurãm cã vom putea organiza în Sala Ceahlãul, unde avem conditii bune si pentru spectatori“, a explicat George Iacoboaia (foto), conducãtorul de la Ashihara.
Acesta asteaptã ca toti cei 32 de sportivi care si-au anuntat prezenta sã ajungã la competitie si sã ofere publicului doritor de arte martiale un spectacol frumos si atractiv. „Vor veni luptãtori care nu dau înapoi si care au calitãti pentru practicarea acestui sport. Ne asteptãm la un turneu plãcut, la finalul cãruia cei mai buni sã ia laurii. Pe aceastã cale vreau sã multumesc firmei Nicovas pentru ajutorul oferit si unui prieten, Soren Petersson, fost practicant de arte martiale, care au vrut sã ne fie de ajutor“, a mai spus antrenorul de la Ashihara Piatra Neamt. Cei mai buni karateca pietreni ce urmeazã a participa cu sanse mari de a ajunge în finale sînt Ionut Gavriliu, medaliat cu bronz la europenele din Germania din 2007, Marius Nechita, Paul Gutes si Marcel Teleucã, iar la fete - Brîndusa Baban.
Ashihara Piatra Neamt a ajuns la vîrsta majoratului, George Iacoboaia amintindu-si cu plãcere unele momente trãite în 1990. „Am început munca în sala de sport a Scolii 5. Eram eu si trei bãieti care doreau sã învete: Cristi Bãesu, Ionicã Sãndulache si Petricã Conut. Chiar dupã prima lunã, în care pusesem ceva afise prin oras, fãcute cum puteam, pentru cã nu erau conditiile tehnice de acum, mã gîndeam sã renunt. Nu mai puteam suporta cheltuielile cu sala, era scump, dar într-o dimineatã, pe 2 iulie 1990, la salã m-am trezit cu 50 de oameni. Vroiau sã se antreneze, iar eu le-am zis cã nu am cu cine sã le fac o demonstratie. Mi-au spus pentru ce erau acolo si totul a decurs bine mai apoi“, a povestit Iacoboaia.

Articol afisat de 1595 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective