Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2008
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 30 Iunie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Cupa Köber 2008 si-a stabilit laureatii

• „a fost o reusitã“, a caracterizat Romeo Stoica întrecerea cotatã de categoria a IV-a în calendarul intern • Ilinca Stoica începe luni parcursul la turneul international de la Mamaia •

S-a terminat editia cu numãrul 8 a Cupei Köber la tenis de cîmp, întrecere rezervatã juniorilor de 10, 12 si 14 ani, precum si seniorilor. Festivitatea de premiere a avut loc la sfîrsitul sãptãmînii trecute, în prezenta organizatorilor si competitorilor. Tinerii tenismeni catre s-au clasat pe primele trei locuri au primit bani, cupe si medalii, dupã partidele ce au avut loc pe terenurile bazelor Condor si Tennis Star. „Editia a VIII-a a Cupei Köber a fost o reusitã. Am avut vreme bunã, iar noi, ca organizatori, nu am avut mari probleme, deoarece experienta anilor trecuti ne-a ajutat. Cea mai mare bucurie este cã am avut-o ca invitat special pe Ruxandra Dragomir, fosta mare campioanã a României, care s-a bucurat de prezenta la Piatra Neamt“, a declarat Romeo Stoica, organizatorul întrecerii. Acesta a tinut sã multumeascã firmei Köber, sponsorul principal al concursului, care a pus la bãtaie 100 de milioane de lei vechi.
ÃŽn cele sase finale ale Cupei Köber s-au calificat, în 2008, 6 sportivi legitimati la CS Condor Piatra Neamt. Astfel, la 10 ani fete, Maria Romaniuc (Condor) a învins-o pe colega sa de club, Irina Pãtru, scor 6-3, 6-0. Andrei Caia (Condor) si-a trecut în cont victoria în finala probei de 10 ani, scor 7-6, 6-3, cu Mihnea Mitrofan. „Mã bucur de victoria în finalã pentru cã a fost cel mai greu meci pe care l-am avut în turneu“, a comentat proaspãtul campion Andrei Caia. La categoria 12 ani, Mãlina Coman (CSS Bacãu) a cîstigat finala în dauna Alexandrei Neamtu (Condor), scor 6-3, 7-5, iar Ionut Bãbusanu (CA Roman) a terminat primul dupã ce a trecut de Gabriel Hanganu (Condor), 6-3, 7-5. Mihãilã Bianca (CA Roman) si Bristena Stefãnescu (CSM Bacãu) au oferit cea mai animatã si lungã finalã a turneului de la Piatra Neamt, încheiatã în favoarea nemtencei (6-2, 5-7, 6-3), la 14 ani, iar la aceeasi categorie de vîrstã, Sorin Rosca (Iasi) si-a trecut în cont victoria cu 6-1, 6-2 cu Rãzvan Afemeei (Condor). ÃŽn afara celor trei victorii la juniori, Condor si-a trecut în cont si victoria la seniori, prin Tudorel Sandu.
Ilinca Stoica nu a concurat la Cupa Köber, editia 2008, antrenîndu-se pentru a participa la douã întreceri internationale incluse în calendarul Tennis Europe. Primul va începe astãzi, la Mamaia, iar al doilea pe 7 iulie, la Bals.

Articol afisat de 1595 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective