Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 2 Iulie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
CE MONSTRU, CE JIGODIE!!!

CE MONSTRU, CE JIGODIE!!!

Soc la Roman

• o fetitã de 11 ani a fost violatã de concubinul mãtusii sale, Siminicã Serban • mama fetei este plecatã la muncã în strãinãtate • monstrul a fugit de acasã dupã faptã si s-a predat ieri dupã-amiazã, fiind arestat preventiv • el a declarat anchetatorilor cã victima este fiica lui • acum cîtiva ani, el a violat-o pe mama concubinei sale •

În plin scandal al fetitei de 11 ani, din Piatra Soimului, violatã de fratele mamei sale, un alt caz socheazã, de aceastã datã, comunitatea romascanã. O minorã, tot de 11 ani, a fost violatã de concubinul mãtusii sale. Grozãvia s-a petrecut în noaptea de 29 spre 30 iunie, sesizarea fiind fãcutã la Politia Roman chiar de cãtre mãtusa fetei. La auzul unei astfel de informatii, politistii au plecat la fata locului unde au demarat o anchetã de proportii. Cercetãrile au arãtat cã mama fetei este plecatã de mai mult timp în strãinãtate, iar minora a fost datã în grija unei mãtusi. Pe data de 29 iunie, femeia a plecat de acasã, iar fata a rãmas cu concubinul ei, Siminicã Serban, de 43 de ani. În timpul noptii, individul a tãbãrît peste copilã, aceasta fiind obligatã sã întretinã relatii sexuale. Fata a fost examinatã de medicul legist, investigatiile confirmînd violul. Imediat, numeroase echipe de politisti au plecat pe urmele suspectului, însã acesta fugise la putin timp dupã comiterea faptei. Ieri dupã-amiazã, infractorul s-a predat. În fata procurorului, acuzatul a recunoscut fapta si a sustinut cã totul s-a întîmplat din cauza bãuturii. El a fost prezentat instantei de judecatã si arestat sub acuzatia de viol si act sexual cu un minor, în formã agravantã, deoarece victima era în îngrijirea lui.

Locatarii din „Satul Olimpic“, în stare de soc

Toatã suflarea „Satului Olimpic“ (strada Fabricii) aflase despre grozãvia petrecutã în locuinta nr. 39, situatã în Blocul nr. 1, romascanii de aici, indiferent de vîrstã sau sex, „punînd la zid“ comportamentul lui Siminicã Serban. De altfel, acesta era cunoscut în comunitate drept un om care nu prezenta încredere, fiind implicat, din cîte mai spun oamenii, în retelele de cersetorie. Luînd în considerare vîrsta victimei, faptul cã aceasta nu s-a putut apãra nici mãcar un moment, locatarii complexului de locuinte sociale sînt consternati, dorind sã-l vadã cît mai repede dupã gratii pe bãrbatul care a „poftit“ la nepoata concubinei. Lumea se ferea sã facã declaratii deschise, dar gesturile romascanilor la întrebarea ce ar merita o asemenea bestie - împreunarea încrucisatã a pumnilor, ca în cãtuse - spunea totul. „Eu am aflat luni despre ce s-a întîmplat, dar respectivul era plecat de mult de aici. Oricum, era un om care nu fãcea nimic toatã ziua, trãind «de pe pielea» unui infirm pe care îl ducea la cersit. Dacã a fost în stare sã se «dea» la un copil, sã se ducã la puscãrie. Asta meritã. Noi nu avem nevoie de asemenea indivizi aici. Sperãm sã capete ceea ce meritã“, a declarat Mircea Daraban, liderul comunitãtii din „Satul Olimpic“. Vecinii de bloc si de „cartier“ ai Claudiei S., mãtusa fetitei siluite, erau de aceeasi pãrere. Lumea se adunase pe holurile blocului, vorbind mai mult în soaptã despre cele întîmplate.

Violator cu antecedente

Ieri, 1 iulie, minora era în continuare internatã în Spitalul Municipal - Sectia pediatrie, unde fusese dusã încã de luni, cu traume psihice se pare mai grave decît cele fizice, neavînd, totusi, nevoie de foarte multe zile de îngrijiri, dupã cum spuneau unele surse din cadrul institutiei. Copila fusese expertizatã si medico-legal, astfel fiind confirmat violul. Pînã la ora închiderii editiei, femeia care a dat în vileag întreaga poveste nu a putut fi gãsitã la domiciliu. „Cel care a fãcut asta nu este om, este un animal. Fata era tinutã de o mãtusã, fiind lãsatã la ea la vîrsta de un an, de mama sa, acum plecatã în Italia. Femeia de la camera 39 are cinci copii, dar nu cred cã cineva s-a asteptat sã se întîmple o asa nenorocire. Cred cã si bãutura are partea sa de vinã“, a spus Alina M., locatar al complexului social din Strada Fabricii.
De mentionat este faptul cã, în urmã cu mai bine de 11 ani, Siminicã Serban a fos cercetat penal deoarece a violat-o pe mama concubinei sale. Dupã începerii urmãririi penale, femeia si-a retras plîngerea, astfel încît învinuitul a fost scos de sub urmãrire penalã. El este tatãl a 9 copii, 4 sînt majori, 4 sînt în grija statului, acasã rãmînînd numai un bãiat de 6 ani, cãruia victima de 11 ani i-a povestit ce i s-a întîmplat. Despre minora pe care a agresat-o sexual a spus cã este fiica sa si cã de asta la plecarea în strãinãtate mama fetei i-a lasat-o lui. Nu se stie încã dacã aceastã sustinere este realã.

Articol afisat de 1995 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU, T.CIUBOTARU, G. MUNTEANU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective