Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 2 Iulie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

PD-L si PNL „pun Romanul la cale“

• sîmbãtã, romascanii vor cunoaste numele noului viceprimar • Sorin Cazan crede cã votul sãu în consiliu nu are o prea mare importantã •

ÃŽnceputul acestei sãptãmîni a însemnat începutul negocierilor între PD-L si PNL privind soarta Romanului în urmãtorii patru ani. Astfel, dupã primele discutii purtate luni, 30 iunie, liberalii s-au întrunit în seara urmãtoare, pentru a decide în interiorul partidului cine îi va reprezenta la nivelul administratiei locale. „Am avut o primã întîlnire, apoi am întrunit sedinta de birou pentru nominalizarea celui care sã ne reprezinte la nivelul conducerii primãriei. Dupã aceasta, vom avea o nouã întîlnire cu cei de la PD-L, pentru a negocia atributiile viceprimarului propus de noi“, a declarat Dorinel Ursãrescu, presedintele PNL Roman.
Dacã negocierile dintre PNL si PD-L încep a da roade pentru unii, singurul partid scos, deocamdatã, din ecuatie, este PNDC, care detine în Consiliul Local un singur loc, prin prezenta ca factor de decizie a lui Sorin Cazan. PNL si PD-L au, împreunã, 13 voturi, mai fiind necesar încã unul pentru luarea unor decizii în ceea ce priveste patrimoniul municipiului. Sorin Cazan sustine cã nu a fost invitat la „negocieri“ si considerã cã votul sãu poate fi suplinit de un coleg social democrat. „Votul meu nu prezintã importantã din moment ce nu am fost invitat de nici unul din partidele mari la discutii. El conta în conditiile în care PSD nu era «rupt», iar sedinta de constituire a demonstrat cã în partidul acesta sînt probleme“, a declarat Sorin Cazan, care a fãcut astfel referire la votul „abtinut“ al reprezentantilor PSD la adresa social democratei Nusa Chiriac, acuzatã de unii colegi de neimplicare în campania electoralã.
Sîmbãta aceasta, consilierii locali se vor întruni în sedintã, pentru a-si alege, prin vot democratic, viceprimarul. În acel moment, Neculai Stan, cel care a ocupat functia din 2004, va fi eliberat din dregãtorie, el optînd pentru functia de consilier judetean. Conducerea PNL Roman a declarat cã va alege un viceprimar dintre Constantin Ghica, Valentin Dãnãilã si Emil Pericicã.

Articol afisat de 1797 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Claudia MATEI)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective