Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 3 Iulie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Bãnci la liber

Pietrenii care stau la bloc si vor bãncute noi în fatã, pentru o sezãtoare la ceas de searã împreunã cu vecinii, sînt rugati sã se prezinte la primãrie. La fel si cei care au avut bãnci în fata blocului, dar au fost îndepãrtate odatã cu montarea pavelelor si n-au mai fost puse înapoi. Municipalitatea anuntã cã are pe stoc bãncute suficiente, care doar îsi asteaptã clientii. „Primãria Piatra Neamt, prin societatea Publiserv, are deja comandate si executate un numãr de bãnci. Rugãm pe aceastã cale cetãtenii si asociatiile de proprietari care doresc instalarea de bãncute în fata blocurilor sau în alt loc în care ei considerã necesarã montarea unui astfel de mobilier urban, sã se adreseze Primãriei Piatra Neamt. Pot sã facã cereri, pot veni la camera 20, la sediul primãriei, sã lase solicitarea scrisã. Bãncile se dau si se monteazã gratuit, nu implicã nici o cheltuialã din partea asociatiei“, a declarat viceprimarul Dragos Chitic. Totusi, nu poate veni un cetãtean sã solicite o piesã doar pentru cã ar da bine în curtea lui. Dragos Chitic spune cã trebuie sã fie solicitare musai din partea unei asociatii de locatari sau de proprietari. Asta ca sã nu aparã alte probleme. „Nu toti locatarii de la o anumitã scarã îsi doresc bãncute. Sînt unii pe care îi deranjeazã sã se adune lume în fata blocului. Sînt altii care considerã cã au nevoie de o bãncutã la blocul lor, la scara lor“, a mai spus vicele Chitic.
ÃŽn categoria potentialilor solicitanti se înscriu si pietrenii care au sesizat lipsa sau deteriorarea mobilierului urban din pãrculete sau dintre blocuri si care doresc înlocuirea acestora. Spre exemplu, o primã sesizare a venit deja, din partea unui locuitor din Precista. Acesta spune cã în pãrculetul de lîngã blocul F1 de pe bulevardul Decebal au fost distruse bãncile, cam opt din zece. Viceprimarul Dragos Chitic a dat asigurãri cã piesele stricate vor fi reparate sau înlocuite, dar a fãcut totodatã apel la pietreni sã se implice mai mult cînd vãd persoane care fac stricãciuni. „Cred cã dacã opinia publicã s-ar implica mai mult, poate ne-ar fi si nouã mai usor sã rezolvãm acest gen de probleme. Asistãm din pãcate la un oarecare dezinteres fatã de ceea ce se întîmplã. Chiar mie mi s-a întîmplat sã vãd cum se distruge un bun public, iar pe lîngã acel loc treceau organele de politie fãrã sã facã nimic“, a spus Dragos Chitic.

Articol afisat de 1512 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective