Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 7 Iulie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Florin Marin, noul antrenor al Ceahlãului

• tehnicianul va semna un contract pe 5 ani cu Ceahlãul • obiectivul primului an este alcãtuirea unei echipe puternice • „promovarea nu este un obiectiv imediat, dar nu ne vom da înapoi dacã se va ivi ocazia“, a declarat Florin Marin • echipa noului antrenor va fi alcãtuitã numai din fosti jucãtori pietreni •

Conducertea clubului Ceahlãul a decis ca noul antrenor principal sã fie un fost tehnician, Florin Marin, care va sta la Piatra Neamt 5 ani. Pentru atît se va semna contractul între pãrti miercuri, 9 iulie, deoarece se doreste continuitate si formarea unei formatii puternice. „Am discutat cu membrii conducerii clubului si mã bucur cã revin la Piatra Neamt. Pentru cã acest oras este a doua mea casã. ÃŽn ceea ce priveste durata contractului, pot spune cã se vrea seriozitate si formarea unei echipe. Este începutul unei strategii de duratã care sã ducã la alcãtuirea unui grup puternic. Viitoarea echipã trebuie apoi sã fie puternicã si în primul esalon fotbalistic al tãrii“, a declarat Florin Marin, noul antrenor principal la Piatra Neamt.
Tehnicianul a confirmat ideea cã promovarea nu va fi un obiectiv principal pentru Ceahlãul în sezonul viitor, dar va fi luatã în considerare dacã echipa merge bine. „Promovarea nu este un obiectiv imediat, dar nu ne vom da înapoi dacã se va ivi ocazia. Nu stiu ce jucãtori mai sînt la Piatra Neamt si vreau sã îi vãd la lucru. Vreau sã vãd multi fotbalisti si sã alegem ce e mai bun pentru Ceahlãul si pentru ceea ce se vrea la Ceahlãul“, a afirmat Florin Marin. La propunerea acestuia, conducerea tehnicã va fi compusã numai din fosti jucãtori la Piatra Neamt. Radu Lefter va fi cel care se va ocupa în continuare de pregãtirea portarilor, iar un alt secund va fi Mihai Ionescu, tehnician cu care Marin a colaborat si la Dacia Mioveni. Surpriza din conducerea tehnicã a galben-negrilor este Costel Ilie, cel care în sezonul precedent a fost secundul lui Ionescu la Ceahlãul II. La echipa a doua a clubului pietrean au fost propusi Ovidiu Marc, antrenor principal, si Costel Enache, secund. „Sînt propunerile mele si am considerat cã meritã pentru performantele lor la Ceahlãul. Toti sînt fosti jucãtori care stiu ce înseamnã aceastã echipã si culorile sale“, a motivat Florin Marin. Florin Marin revine la Piatra Neamt dupã ce a mai pregãtit echipa pietreanã în sezonul 1996-1997, în 2001, în turul campionatului 2004-2005 si în sezonul 2006-2007.

Articol afisat de 1482 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de dragos_quicki la data 07.07.2008 06:20
bla bla bla bla
Asta am intzeles din tot ce a zis F Marin. Promovarea nu e un obiectiv?!?! Ce mentalitate! E clar, pornim optimisti la drum...dl. Marin fiind un maestru al retrogradarilor...Buna alegere domnilor!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective