Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 11 Iulie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Strategia FC Ceahlãul: echipã tînãrã cu jucãtori locali

• formatia pietreanã va juca trei partide amicale pînã la finele sãptãmînii • în perioada 15-29 iulie, se va efectua un cantonament la Tîrgu Neamt •

FC Ceahlãul a prezentat, ieri, într-o conferintã de presã, strategia pentru noul sezon. Atît presedintele Viorel Mãstãcãneanu, cît si noul manager general, Florin Marin, au vorbit despre formarea unei echipe tinere si competitive, bazatã în mare parte pe jucãtori din Piatra Neamt. „Sîntem la un nou început de drum. Din pãcate, în divizia B. Ne propunem sã creãm o echipã nouã, tînãrã, formatã, în marea majoritate, din jucãtori din oras si din zonele apropiate acestuia. Ceahlãul trebuie sã fie vîrful piramidei, care sã aibã la bazã o activitate stiintificã si elemente formate la Piatra Neamt. ÃŽn ultima perioadã, nu am avut timp sã ne ocupãm de aceste lucruri, dar, la finalul acestei sãptãmîni vom testa jucãtori tineri, lucru care va continua si în cantonamentul de la Tîrgu Neamt. (...) Scopul final este sã formãm un lot tînãr, cu jucãtori de maxim 22-23 de ani, care sã nu ne mai creeze emotii atunci cînd vom promova în Liga I“, a declarat Viorel Mãstãcãneanu, presedintele Consiliului de Administratie de la FC Ceahlãul.
Acesta a avut numai cuvinte de laudã pentru managerul general Florin Marin, un om cunoscut la Piatra Neamt si cãruia i s-a oferit un contract pe cinci ani, tocmai în ideea de a face o echipã avînd imaginea acelei formatii care timp de 10 ani a adus multe satisfactii iubitorilor fotbalului din Piatra Neamt.
Florin Marin a lãsat sã se înteleagã cã promovarea în Liga I nu este neapãrat un scop în sine, ci se doreste mai curînd formarea acelei echipe competitive, formatã din jucãtori locali si care sã dovedeascã mai mult atasament fatã de culorile clubului. Aceasta nu înseamnã însã cã formatia pietreanã se va da în lãturi de la lupta pentru un loc în prima ligã de fotbal. „Dorim construirea unei echipe tinere, competitive, care nu poate apãrea decît în timp. Am încredere în lotul actual. La trialurile si meciurile amicale pe care le vom organiza în perioada urmãtoare sînt convins cã vor mai apãrea si alti jucãtori de perspectivã. Ne vom baza pe tineri motivati, din aceastã zonã, tocmai pentru cã atasamentul fatã de echipã al unor astfel de jucãtori este cu totul altfel. Ati vãzut cã jucãtorii adusi din alte zone din pãcate nu au confirmat la Piatra Neamt. Ca prim obiectiv este formarea unei noi echipe, dar desigur ne dorim si promovarea. Dar cel mai important este sã avem acea echipã care, odatã cu promovarea, sã reziste în Liga I“, a precizat managerul general Florin Marin.
Florin Marin va fi ajutat de Costel Ilie, Mihai Ionescu si Radu Lefter. Pînã pe data de 15 iulie, Ceahlãul va juca trei partide amicale, dupã care se va intra în cantonament la Tîrgu Neamt. Perioada de pregãtire din aceastã localitate se va încheia pe 29 iulie.

Articol afisat de 1765 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel CONSTANTINESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective