Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 11 Iulie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Prima zi de concurs la Cupa TCE 3 Brazi

• au concurat sportivi de nivel F, E si D • miercuri searã, a avut loc sedinta tehnicã, la care au fost prezente multe dintre personalitãtile din Comitetul de Onoare sau cel de organizare • competitia dureazã pînã duminicã •

Prima editie a Cupei TCE 3 Brazi la sãrituri peste obstacole a debutat ieri. În prima zi a competitiei au concurat participantii de nivel F (amatori, copii, debutanti), de nivel E si de nivel D. Premiile puse în joc, în cursul zilei de ieri, s-au ridicat la 3.300 de lei.
Deschiderea oficialã a Cupei TCE 3 Brazi a avut însã loc miercuri dupã-amiazã, cînd s-au desfãsurat parada participantilor la competitie si sedinta tehnicã. Aceasta a fost onoratã de prezenta multora dintre personalitãtile aflate în Comitetul de Onoare sau în cel de Organizare a competitiei. Au participat: senatorul Serban Strãtilã, vicepresedintele Consiliului Judetean Neamt, Emil Bostan, seful Directiei Agricole, Liviu Bumbu, subprefectul Ioan Ghica, consilierii judeteni Georgicã Stefan si Valericã Frãtilã, presedintele Camerei de Comert, Mihai Apopii. Holdingul TCE 3 Brazi a fost reprezentat de directorii Doru Spiridonescu, Vasile Pachitanu si Vasile Mihãilã. O surprizã deosebitã oferitã de organizatori a fost prezenta baritonului Theodor Coresi, un cunoscut mesager al artei românesti pe meleaguri vieneze. Toti cei prezenti au urat viatã lungã noii competitii si succes acestei prime editii.

„Pînã la a 100-a editie“

„Avem deosebita bucurie si onoare sã vã anuntãm deschiderea primei editii a Cupei TCE 3 Brazi la sãrituri peste obstacole. Ne dorim sã fie o competitie de lungã duratã pînã la a 100-a editie“, a fãcut onorurile Costache Lupu, presedintele Clubului Sportiv Ecvestru .
„Trãim astãzi o bucurie deosebitã. Am încercat de mai multi ani sã organizãm o cupã a noastrã, iar acum, multumitã lui Dumnezeu, am reusit si aceastã performantã. De-a lungul anilor, Holdingul TCE 3 Brazi a pus umãrul la consolidarea si dezvoltarea acestui sport. Ne dorim sã fie un început frumos de drum si în anii viitori sã continuãm cu acest festival hipic de la Piatra Neamt“, a declarat Doru Spiridonescu, director general al societãtii Compil.
„Camera de Comert si Industrie Neamt este alãturi de Holdingul TCE 3 Brazi în organizarea unor actiuni necesare pentru mediul de afaceri din judet, dar si pentru o bunã relatie între institutii si firme. Zilele trecute, ne-am întîlnit la centrul «Baby Beef», unde sînt selectate rase de bovine. Este remarcabil cã TCE 3 Brazi continuã noutatea cu organizarea acestei cupe si se implicã, pe lîngã productie si cercetare, si în sportul cãlare. Camera de Comert se va constitui într-un sprijin pentru aceastã firmã logistica si cu punerea eforturilor celor de la TCE 3 Brazi într-o luminã fireascã“, a precizat Mihai Apopii, presedintele Camerei de Comert si Industrie Neamt.
„Cel mai important lucru este cã aceste concursuri au devenit o obisnuintã la Piatra Neamt. Punctãm în sportul ecvestru si este foarte bine. Mã bucur cã TCE 3 Brazi a trecut din banca sponsorilor foarte importanti în cea a organizatorilor de competitii. Le doresc un debut plin de succes“, a mentionat Liviu Bumbu, directorul Directiei Agricole Neamt.

„Sã creãm un brand al nostru“

„Voi participa si cu alte ocazii la manifestãri de acest gen si voi încerca sã le sprijin în mãsura posibilitãtilor. ÃŽi felicit pe organizatori si pe sponsori pentru efortul de a strînge banii necesari pentru o astfel de competitie. Tocmai am încheiat o campanie electoralã si stim foarte bine cît de greu este sã aduni fonduri“, a declarat senatorul Serban Strãtilã.
„Mã aflu aici ca reprezentant al Consiliului Judetean Neamt, dar si ca iubitor al sportului. Piatra Neamt si judetul Neamt se fac cunoscute printr-o nouã competitie, pe care ne-o dorim cît mai longevivã. Este un nou lucru bun prin care sper sã creãm un brand al nostru“, a spus Emil Bostan, vicepresedinte al Consiliului Judetean Neamt.
„Felicitãrile mele si ale Prefecturii Neamt. Urez succes organizatorilor si concurentilor“, a precizat subprefectul Ghica.
„TCE 3 Brazi, pe lîngã productiile de origine vegetalã sau animalierã, realizeazã iatã si competitii sportive. Initiativa organizãrii acestei cupe apartine domnului inginer Culitã Tãrîtã, presedintele Holdingului TCE 3 Brazi. ÃŽi multumesc si pe aceastã cale“, a mentionat Vasile Pachitanu, director executiv al Clubului Sportiv Ecvestru TCE 3 Brazi.
Astãzi, sînt programate probe de nivel F (amatori, copii, debutanti, ora 11), de nivel D (ora 15) si de nivel C (ora 17). Premiile puse în joc se ridicã la 3.600 de lei. Nivelul premiilor pentru întreaga competitie se ridicã la 200 de milioane de lei, sumã oferitã de Holdingul TCE 3 Brazi. Competitia continuã si sîmbãtã si duminicã, zi în care vor avea loc premierea cîstigãtorilor si ceremonia de închidere.

Articol afisat de 1465 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel CONSTANTINESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective