Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 17 Iulie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Sportivii de la Clubul Atletic, peste Steaua, Dinamo si Rapid

• Tudor Petrariu, Georgiana Alungoaie si stafeta de 4x100 metri s-au clasat în top • Grand Prix-ul din Capitalã a fost ultima verificare înainte de finale •

Romascanul Tudor Petrariu s-a impus la proba de înãltime si în etapa a doua a Grand Prix-ului de juniori II de la Bucuresti, care s-a desfãsurat la sfîrsitul sãptãmînii trecute. Sportivul pregãtit de Traian Macovei si legitimat la Clubul Atletic Roman si-a adjudecat locul întîi, cu o sãriturã de 1,90 metri, în timp ce urmãritorii sãi s-au oprit la 1,84 metri. Desi a cîstigat concursul din Capitalã, rezultatul este departe de adevãrata valoare a sportivului, avînd în vedere cã, nu mai departe de luna iunie, Tudor Petrariu si-a corectat propriul record personal, cu o performantã de 2,01 metri. La ambele întreceri, el a fost urmat de doi atleti din Bucuresti, Alin Maxim, de la Rapid, si Alexandru Bajan, de la Steaua. „Competitia nu s-a mai tinut pe Stadionul «Iolanda Balas Soter», ca înainte, ci pe Dinamo, unde suprafata de concurs este mai rapidã, lucru care presupune o schimbare a tehnicii, o modificare de elan. A fost primul contact al lui Tudor Petrariu cu aceastã suprafatã de alergare si asa se explicã rezultatul mai slab.Totusi, rãmîn optimist în cîstigarea unui nou titlu de campion“, a declarat Traian Macovei, directorul Clubului Atletic.
Cu aceleasi probleme de adaptare s-a confruntat si Georgiana Alungoaie, însã aceasta a reusit sã treacã, totusi, prima linia de sosire, la 100 de metri plat. A fost o cursã strînsã, în care primele opt clasate au sosit toate în interval de o secundã. Eleva lui Traian Macovei a cîstigat cu 18 sutimi în fata Elenei Bujoreanu, de la Dinamo Bucuresti. „Georgiana este capabilã de un timp mai bun decît 12,78 secunde, iar pînã la finalã sper sã îsi intre în formã. Sînt sigur cã va fi mult mai motivatã atunci cînd va alerga cu titlul de campioanã pe masã, mai ales cã învingãtoarea de la Campionatul National va reprezenta România la Balcaniada de juniori II, din Muntenegru“, a afirmat Traian Macovei.
O evolutie bunã a avut si stafeta de 4x100 m a Clubului Atletic Roman, alcãtuitã din Daniel Lucaci, Alin Bãltãtescu, Petru Dãmoc si Cosmin Cambozie. Cei patru au „tras din greu“, pentru a depãsi stafeta de la Cluj, cursa fiind transatã dupã al doilea schimb. ÃŽntrecerea a fost cîstigatã de romascanul Petru Dãmoc, care a creat avantajul decisiv, în timp ce Cosmin Cambozie l-a mentinut pînã la final. Cei patru vor concura la aceastã probã si în finalã, unde Tereza Lungu si Otilia Dantis, antrenoarele sportivilor, sperã la o medalie.

Articol afisat de 1524 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Bogdan PANZARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective