Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 18 Iulie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Puricã si Nohai se despart de Ceahlãul

• întelegerea parafatã de Florin Nohai cu Gaz Metan Medias este de 3 ani • „cel mai important e cã voi juca în Liga I“, a declarat Nohai, care a plecat de la Ceahlãul dupã o perioadã de 9 ani • Marian Puricã îsi cautã echipã •

Florin Nohai a semnat deja contractul cu Gaz Metan Medias si va juca în Ardeal pentru urmãtorii trei ani. Jucãtorul în vîrstã de 27 de ani a ajuns la Medias miercuri dupã-amiazã si a participat la douã sedinte de antrenament pînã ieri la prînz. Fundasul este constient cã va avea de muncit pentru a-si ajunge colegii din punct de vedere fizic, dar vrea sã fie cît mai repede apt pentru a intra în vederile noului sãu antrenor, Cristi Pustai. „Cel mai important este cã voi juca tot în Liga I. Mã bucur cã am semnat cu Gaz Metan si voi da totul pentru a ajuta noua echipã. Am discutat si cu antrenorul, care mi-a spus ce vrea de la mine si consider cã alegerea Mediasului este una foarte bunã. Am vãzut cã au renovat stadionul si cã au conditii foarte bune de pregãtire, asa cã nu îmi lipseste nimic“, a declarat Nohai, care îi va avea colegi la Medias pe Falemi si Semeghin. Gaz Metan Medias va juca în prima etapã a Ligii I cu Otelul Galati, pe propriul teren, se va deplasa apoi la Dinamo, iar în runda a III-a va primi vizita lui Poli Timisoara. Duelul cu Steaua va fi în etapa cu numãrul 8, Rapidul le va iesi în fatã muresenilor în etapa 11, iar campioana, CFR Cluj, în etapa 17, ultima a turului.
Dupã 9 ani petrecuti la Ceahlãul, Nohai a recunoscut cã i-a fost putin mai greu în prima zi alãturi de noii sãi colegi.
„Este o premierã pentru mine, dar mã voi acomoda. Pînã acum am fost eu gazdã pentru altii care veneau la Piatra Neamt, dar colegii, antrenorii si conducerea m-au primit extraordinar“, a povestit fundasul care le transmite celor de la Ceahlãul tot binele. ÃŽn ceea ce priveste familia, fiind proaspãt cãsãtorit cu Alina, crede cã totul va decurge normal si cã se va vedea cu sotia sa sãptãmînal, ea urmînd sã rãmînã în Piatra Neamt.
Dacã Florin Nohai a plecat la Medias, Marian Puricã se va despãrti iar de Ceahlãul, dupã ce si vara trecutã a fãcut acelasi lucru. Fotbalistul de bandã dreapta nu mai face parte din planurile lui Florin Marin si a colaboratorilor sãi, conducerea considerînd cã partea dreaptã poate fi acoperitã cu un jucãtor mai tînãr decît Puricã, fotbalist ajuns la vîrsta de 30 de ani. „Dorinta noastrã de a întineri lotul ne face sã dorim despãrtirea de Puricã. Avem jucãtori mai tineri care pot evolua pe acea parte si care pot creste în valoare în meciurile ce urmeazã sã le jucãm în Liga a II-a“, a declarat Viorel Mãstãcãneanu, presedintele Consiliului de Administratie al FC Ceahlãul. ÃŽn ceea ce îi priveste pe ceilalti doi „bãtrîni“ ai echipei, Covrig, 31 de ani, si Bãdescu, 30 de ani, acestia vor rãmîne la Ceahlãul, primul pentru cã poate ajuta echipa cu experienta sa de portar, iar al doilea pentru cã poate fi de folos, dar si pentru cã are un contract bun pentru Liga a II-a.
Marian Puricã s-a mai despãrtit de Ceahlãul si în vara lui 2007, cînd Viorel Hizo l-a anuntat cu cîteva zile înainte de startul întrecerii interne cã nu mai are nevoie de el. „Am mai trecut prin asta. Mã conformez dorintei clubului si îmi caut echipã. Am încredere cã îmi voi gãsi repede“, a precizat Puricã, jucãtor care în ultimul sezon a evoluat, sub formã de împrumut, pentru FCM Cîmpina si Aerostar Bacãu.

Articol afisat de 1789 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective