Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 22 Iulie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

O soferitã, alcool, bisericã, victime, spital

• douã persoane au fost grav rãnite în urma unui accident comis de o soferitã inconstientã • femeia avea o alcoolemie de 1,30 mg/l în aerul expirat • douã persoane au fost grav rãnite, printre care si fiica celei care a gafat la volan • aceasta se întorcea de la o bisericã •

Un accident rutier, comis de o femeie, de 36 de ani, din comuna ieseanã Motca, s-a soldat cu rãnirea gravã a douã persoane si pagube materiale evaluate la zeci de milioane de lei vechi. Lucrãtorii Serviciului Politiei Rutiere, care s-au deplasat la fata locului, au rãmas muti de uimire cînd au constatat cã soferita avea o alcoolemie de 1,30 mg/l în aerul expirat, caz unic în Neamt. Irina Otel conducea, pe un drum comunal din Timisesti, un autoturism Dacia 1300, în care se aflau sotul si fiica, în vîrstã de 13 ani. Ajunsã la intersectia cu DN 15B, femeia nu s-a asigurat corespunzãtor si a iesit în fata autoturismului Ford Ka condus regulamentar de cãtre Mihai D., de 64 de ani, din Iasi. Surprins de aparitia Daciei, soferul Fordului a frînat brusc, însã fãrã a mai putea evita impactul. ÃŽn urma coliziunii dintre cele douã autoturisme, douã persoane au fost rãnite grav. Este vorba de Andreea I., în vîrstã de 18 ani, pasagerã pe bancheta din spate a autoturismului Ford, si O.I., de 13 ani, pasagerã în Dacie. Cele douã victime au fost transportate de urgentã la spital, unde au rãmas sub supraveghere medicalã. „Se întîmplã sã mai întîlnesti femei care conduc bãute, însã cu o asemenea situatie nu m-am confruntat niciodatã de cînd sînt politist. A declarat cã bãuse cu o searã înainte, însã e greu de crezut dacã ne gîndim cã a avut o alcoolemie în aerul expirat de 1,30 mg/ l. Se întorcea de la bisericã de unde îsi luase sotul si se îndreptau spre comuna Motca din judetul Iasi“, ne-a declarat un ofiter care a participat la ancheta de la fata locului. Ieseanca s-a ales cu dosar penal, urmînd sã fie cercetatã pentru vãtãmare corporalã din culpã si conducere în stare de ebrietate. Cel mai probabil, rezultatul alcoolemiei din sînge va fi de 2,60 la mie, ceea ce înseamnã cã soferita se afla aproape de comã alcoolicã.
Un alt accident rutier a avut loc duminicã, în jurul orei 17.45, pe DJ 208G, în comuna Stefan cel Mare. Vasile T., în vîrstã de 59 ani, din comuna Urecheni, conducea un moped Honda cînd, din neatentie, a pierdut controlul ghidonului, s-a dezechilibrat si a cãzut în santul de pe marginea carosabilului. Accidentul s-a soldat cu rãnirea gravã a mopedistului care a fost internat în spital.
Cel de-al treilea eveniment rutier grav, petrecut duminicã, a avut loc în jurul orei 20.30, în comuna Piatra Soimului. Gheorghe H., în vîrstã de 24 ani, din localitate, conducea un autoturism Dacia. La un moment dat, soferul nu a pãstrat distanta corespunzãtoare fatã de o cãrutã, condusã de Zenovia P., de 49 ani si a intrat în coliziune cu atelajul. Impactul s-a soldat cu rãnirea gravã a lui Vasile S., de 41 ani, si rãnirea usoarã a Anei S., de 30 ani, precum si a minorei A.R., de 6 ani, toti din Piatra Soimului, aflati în atelaj.

Articol afisat de 2241 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Daniel MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective