Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 31 Iulie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Alin Bãltãtescu vicecampion national la 400 metri garduri

• sportivul de la Clubul Atletic Roman a pierdut pe ultimii metri, dupã un duel aprins cu un atlet de la LPS Cluj • colegul sãu, Cosmin Cambozie a terminat al patrulea • cei doi au fãcut parte si din stafeta de 4x100 metri care a cucerit bronzul national •

Campionatele Nationale de Atletism pentru juniori II, desfãsurate la Bucuresti, pe 26 si 27 iulie, au fost de bun augur pentru sportivii de la Clubul Atletic Roman, printre evidentiati numãrîndu-se Alin Bãltãtescu si Cosmin Cambozie. Cei doi atleti pregãtiti de Tereza Lungu si Otilia Dantis au concurat în proba de 400 metri garduri, amîndoi luptîndu-se pentru medalii. Din pãcate, doar Alin Bãltãtescu si-a vãzut visul cu ochii, el devenind vicecampion national, dupã o cursã extraordinarã în care s-a bãtut de la egal la egal cu favoritul probei, Dan Pãscãlãu, de la LPS Cluj. Dacã Alin Bãltãtescu a reusit totusi sã cucereascã medalia de argint, colegul sãu, Cosmin Cambozie a pierdut „la mustatã“ bronzul, trei zecimi de secundã separîndu-l de o medalie mult doritã.
„400 metri garduri a fost una din probele tari ale Campionatului National din acest an, primii patru clasati realizînd niste timpi mult mai buni decît cel cu care s-a cîstigat anul trecut. Acesti atleti au intrat si în posesia unor premii speciale în bani, acordate de Federatia Românã de Atletism pentru cã au terminat cursa în mai putin de 56,50 secunde. Faptul cã toti patru au atins acest barem destul de înalt spune multe despre cît de durã a fost lupta pentru medalii. Nu am ce sã le reprosez celor doi sportivi pe care îi antrenez pentru cã, desi nici unul nu a cîstigat titlul national, timpii pe care i-au scos sînt foarte buni“, a declarat Tereza Lungu.
Cel mai mare regret al antrenoarei este cã stafeta de 4x100 de metri, la care au concurat Daniel Lucaci, Alin Bãltãtescu, Petru Dãmoc si Cosmin Cambozie nu a reusit sã se încoroneze campioanã nationalã. Mai ales cã romascanii se aflau în frunte dupã douã din cele trei schimburi. Pînã la urmã stafeta romascanã a terminat pe locul trei, iar frustrarea atletilor si a antrenorilor este alimentatã de faptul cã romascanii au fost mai buni decît învingãtorii de la LPS Cluj la Grand Prix-ul de acum douã sãptãmîni.

Articol afisat de 1392 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Bogdan PANZARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective