Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2008
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 2 August 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Sãlãgean înlocuit cu Zeicu la Carpatcement Bicaz

Sãlãgean înlocuit cu Zeicu la Carpatcement Bicaz

• directorul Nicolae Sãlãgean a fost înlocuit cu Ioan Zeicu, care a avut aceeasi functie la fabrica de la Fieni • fostul manager al combinatului de la Bicaz, care a lucrat aici patru decenii, este în concediu medical, iar de la 1 decembrie se va pensiona • si noul director a lucrat acum ceva vreme la fabrica de la Tasca •

Fabrica de ciment de la Tasca, condusã ani de zile de directorul Sãlãgean, va avea un nou manager. Mãsura a fost anuntatã de Carpatcement Holding, care include si combinatul de la Tasca. Totodatã schimbãri la vîrf sînt si la fabrica de la Fieni, apartinînd aceluiasi holding, deoarece s-a decis aducerea directorului general de la Fieni, la Bicaz. ÃŽncepînd de ieri, 1 august 2008, conducerea companiei Carpatcement Holding l-a numit în functia de director al sucursalei Bicaz, în locul lui Nicolae Sãlãgean, pe Ioan Zeicu. Pînã acum acesta a ocupat functia de director general al sucursalei din Fieni. Deocamdatã Nicolae Sãlãgean se aflã în concediu medical, iar dupã efectuarea concediului de odihnã, începînd cu data de 1 decembrie 2008 se va pensiona, conform unui comunicat de la Carpatcement. „ÃŽi multumesc în primul rînd colegului meu Nicolae Sãlãgean pentru pasiunea si devotamentul cu care a condus operatiunile de la sucursala Bicaz si îi urez multã sãnãtate si bucurii în anii de pensie. ÃŽmi pun toatã încrederea si baza în colegii care îl preced, atît la sucursala din Bicaz, cît si la cea de la Fieni unde s-au produs, de asemenea, schimbãri“, a declarat Mihai Rohan, director general al holdingului Carpatcement. Noul director de la Bicaz a condus fabrica din Fieni timp de 6 ani, cu începere din 2002, ocupînd functia de director general. Anterior a fost sef serviciu tehnic si mai apoi director adjunct la societatea comercialã Romcif SA. ÃŽn perioada 1999 -2001 a fost coordonator international de productie pentru Ruedersdorfer Zement, din Germania. Noul director de la Bicaz este pasionat de aeromodelism, de ani de zile participînd la concursurile organizate de Federatia Românã de Modelism, fiind clasat de fiecare datã în Top 10.
Pentru nemteni si nu numai numele lui Nicolae Sãlãgean este asociat cu fabrica de ciment deoarece a lucrat aici patru decenii neîntrerupt. Si-a început cariera la Bicaz si de-a lungul timpului a trecut din functia de operator în cadrul Atelierului cuptoare la functia de sef la acelasi atelier. Ulterior a devenit directorul fabricii de la Tasca. În perioada 1989 - 2004 a detinut functia de director general al Combinatului de lianti si azbociment Bicaz, transformat mai apoi în societate pe actiuni sub numele de Moldocim SA. Din 2004 si pînã astãzi a fost director general al sucursalei Bicaz a Carpatcement Holding SA. În locul lui Zeicu, la Fieni, a fost numit Florin Bernea, care îsi va mentine în continuare si actuala pozitie de director tehnic al Carpatcement Holding, pe care o ocupã din anul 2004. El coordoneazã activitatea fabricilor si gestioneazã relatia cu partenerii care oferã servicii de naturã tehnicã. De mentionat este faptul cã în perioada 1991 - 2004, Bernea a lucrat la Moldocim. A fost pe rînd inginer automatizãri, inginer de sistem, manager de proiect în cadrul Departamentului de investitii, mai apoi sef al acestui departament, sef sectie mentenantã si director tehnic.
HeidelbergCement este lider mondial pe piata de agregate si un important jucãtor în domeniul cimentului, betonului si altor activitãti conexe, ceea ce îl pozitioneazã printre cei mai mari producãtori de materiale de constructii din lume. Compania are peste 70.000 de angajati în 2.800 de locatii pe patru continente. Pentru 2007, cifra de afaceri a Grupului este estimatã la aproximativ 10,7 miliarde euro, iar vînzãrile de ciment si clincher se ridicã la aproximativ 88 milioane de tone. În România este prezent în productia de ciment, betoane si agregate prin companiile Carpatcement Holding, Carpat Beton si Carpat Agregate. Activitãtile din domeniul cimentului sînt coordonate de Carpatcement prin fabricile de la Bicaz, Deva si Fieni.

Articol afisat de 3350 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Gabi MUNTEANU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective