Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2008
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 6 August 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul, înfrîngere cu Juventus

• galben-negrii au pierdut cu 0-2 (0-1) partida cu Juventus Bucuresti • în jocul de ieri nu a mai fost folosit nigerianul Afusi • sîmbãtã se va juca partida cu Willy Bacãu, de la ora 11 •

Ceahlãul Piatra Neamt a jucat ieri penultimul meci amical înainte de startul noii editii de campionat si a înregistrat o înfrîngere. Jocul cu Juventus Bucuresti s-a terminat 2-0 (1-0) pentru gazde, iar echipa nemteanã a reintrat în cantonament la Tîrgu Neamt de asearã. Conform spuselor oficialilor pietreni, primul gol al bucurestenilor a venit din loviturã liberã, iar al doilea în urma unui corner în care fundasii Ceahlãului si-au scãpat oamenii din marcaj.
„Cu toate acestea pot spune cã jocul nostru a mers bine, mai ales cã am ratat si cîteva ocazii. Ratãrile noastre la sanse bune de a înscrie au dus la acest scor si este pãcat pentru cã nu reflectã realitatea din teren. Am dominat, am controlat meciul, dar am plecat învinsi“, a declarat Mihai Ionescu (foto), antrenorul secund al Ceahlãului. Meciul s-a jucat ieri pe o cãldurã infernalã, la Bucuresti, iar conducerea tehnicã a nemtenilor a utilizat tot lotul avut la dispozitie. Exceptia la acest capitol a fost nigerianul Joseph Afusi, atacant care nu a intrat deloc în teren desi, cu o zi înainte efectuase vizita medicalã alãturi de ceilalti componenti ai lotului galben-negru. „Vizita medicalã a decurs fãrã probleme si sîntem multumiti de rezultatele înregistrate. Vorbesc aici de rezultatele partiale pentru cã rezultatele complete vor ajunge la noi abia în cîteva zile. Cel mai important este cã se cunosc acumulãrile fizice si la capitolul masã muscularã“, a precizat Mihai Ionescu, care a anuntat cã nu a apãrut nici o noutate în lot în timpul sederii la Bucuresti. Echipa a ajuns asearã în cantonament la Tîrgu Neamt, pentru a-si continua pregãtirea pînã sîmbãtã, 9 august. ÃŽn acea zi, nemtenii vor disputa ultimul meci amical al verii, pe propriul teren, cel mai probabil, cu o altã divizionarã C, Willy Bacãu.
Titularii lui Florin Marin în partida cu Juventus Bucuresti de ieri au fost: Savu - Floricel, Forminte, Vitelaru, Barna - Bãdescu, Achim, Cebotaru, Staicu - Vinicius, Doicaru.

Articol afisat de 1606 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective