Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2008
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 8 August 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Primar bogat, viceprimar sãrãcut

• averea primarului Laurentiu Leoreanu depãseste cu mult zestrea viceprimarului Constantin Ghica • Leoreanu are case, terenuri si conturi în bãnci, iar Ghica are doar un apartament • viceprimarul nu a strîns avere, dar este asociat la douã firme •

Si în aceastã legislaturã, primarul Romanului este cu mult mai avut decît cel care-l secondeazã la conducerea municipiului. În timp ce primarul Laurentiu Leoreanu detine terenuri, clãdiri, autoturisme si conturi în bãnci, viceprimarul Constantin Ghica nu are decît un apartament. În legislatura ce s-a încheiat în aceastã varã, fostul primar Dan Cãrpusor detinea o avere impresionantã pe lîngã cea a fostului viceprimar Neculai Stan, ale cãrui bunuri erau trecute pe numele sotiei, el neavînd nimic, decît salariul.
La cei 43 de ani proaspãt împliniti, despre primarul Laurentiu Leoreanu se poate spune cã a reusit sã strîngã o avere frumusicã. Ca profesor si director al Colegiului Tehnic „Miron Costin“ si împreunã cu sotia, tot profesor, primarul Leoreanu detine atît terenuri, cît si mai multe clãdiri sau conturi în bãnci. Primarul Laurentiu Leoreanu detine patru terenuri, din care unul agricol. Douã dintre acestea sînt achizitionate, împreunã cu sotia, în 2007, cu banii jos. Primarul mai detine un apartament în Iasi, o casã în Roman si o casã de vacantã la Tarcãu, toate dobîndite înainte de 2004. Primarul merge cu un Volkswagen. Din 2006, edilul are un depozit bancar la „BancPost“, de 10.000 de lei, iar din 2008 un depozit de 5.000 de dolari. Ca profesor, Laurentiu Leoreanu cîstiga venituri anuale de 20.282 lei, în timp ce sotia sa, tot profesor, a obtinut venituri de 20.302 lei. Din functia de consilier, primarul a obtinut venituri de 4.678 lei. Primarul Laurentiu Leoreanu este, conform declaratiei de interese, presedinte la trei asociatii din cadrul Colegiului Tehnic „Miron Costin“, membru al Eurocomisariatului pentru societate civilã si al Societãtii de Stiinte Matematice.
Viceprimarul nu are terenuri, ci are doar o casã, din 1991, cumpãratã împreunã cu sotia. Ca director adjunct la Directia Regionalã de Metrologie Legalã Bacãu, Constantin Ghica a obtinut venituri salariale de 43.961 lei, iar ca si sef serviciu la „ArcelorMitall“ - încã 26.341 lei. ÃŽn calitate de consilier local, viceprimarul a încasat anul trecut o indemnizatie de 4.228 lei. ÃŽn calitate de economist la „Maeldo AMC“ SRL Roman, sotia lui Constantin Ghica a obtinut pe 2007 venituri de 12.100 de lei. ÃŽn declaratia de interese, viceprimarul si-a trecut ca detinînd în concesiune un teren de 300 de metri pãtrati în Aleea Vasile Lupu. Dacã la capitolul avere, viceprimarul stã prost, acesta mai este asociat la „Maeldo AMC“ SRL, cu 25%, si asociat la „Elmag Motors“ SRL Roman - cu 40%. Constantin Ghica a fost numit la finele lui 2006 administrator special la „Termloc“, firmã aflatã în procedurã de faliment. Totusi, în aceastã legislaturã, nu primarul conduce în topul celor mai avuti alesi locali, ci sînt consilieri care detin averi fabuloase cel putin în comparatie cu putinul celor doi viceprimari liberali din ultimele douã legislaturi.

Articol afisat de 2500 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Claudia MATEI)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de angelica la data 08.08.2008 19:09
LA MAI MARE!
FELICITARI DOMNULUI PRIMAR LEOREANU LAURENTIU.UN EXEMPLU DE CADRU DIDACTIC,CARE NU SA PLANS SI NICI NU SE PLANGE CA NU-I AJUNG BANII,CARE DOVEDESTE CA ESTE CHIBZUIT SI NU ARE NIMIC DE ASCUNS.AM VAZUT TOTUSI,LA DECLARATIILE DE AVERE SI CONSILIERI F.F. SARACI[nu au aproape nimic]O FI ADEVARAT?OAMENI BUNI,DE CE SA ASCUNDETI CEEA CE AVETI,MAI ALES DACA ATI LUCRAT CINSTIT!?E MUNCA DUMNEAVOASTRA,POATE CAND ALTII AU BAUT ,SAU AU JUCAT JOCURI DE NOROC,AU DORMIT,DUMNEAVOASTRA ATI MUNCIT,ATI GANDIT....BUCURATI-VA DE CEEA CE AVETI SI LA MAI MARE!!SPER CA NU O SA MAI ZICA NIMENI CA VICEPRIMARUL NOSTRU ESTE SARACUT.
Ad�ugat de van kiparos la data 09.08.2008 07:55
Lingaii
Draga Angelica, fii te rog cu picioarele pe pamant!Aprecierile laudative la adresa primarului Romanului nu-si au locul in fata celor care il cunosc.Las-o mai moale cu abstinenta de la bauturica , cumpatarea si ...bunul familist si ce-ti mai trece tie prin capusorul de lingau.Mai intreaba-i pe colegii de la Liceul 5 , pe colegii sevesti-si de la sc. unde aceasta preda si ai sa afli de cate ori a venit "mascata" la scoala , ca urmare a discutiilor conjugale cu distinsul si apreciatul (dupa parerea ta)sot.Daca vrei sa stii ce este primarul, iti spun eu!Un traseist politic , un agramat si o caracuda umana.Poate mai postezi si adevaruri , nu numai gogosi.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective