Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2008
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 18 August 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul, victorie de moral si impresie bunã la debut

Ceahlãul a învins clar la Bacãu, pe Stiinta, scor 3-0, în prima etapã a Ligii a II-a, Seria I, si a început cu dreptul noua editie de campionat. Viorel Mãscãtãneanu si Gheorghe Stefan au declarat dupã meci cã mai multe rezultate de acest gen, odatã cu trecerea timpului, pot ajuta noua echipã a lui Florin Marin, mai ales din punctul de vedere al moralului si al încrederii în fortele proprii. „Ceahlãul a dominat si rezultatul aratã foarte clar asta. Stiinta este o echipã nou înfiintatã si cred cã valoarea lor va creste în timp si altfel le va fi exprimarea“, a declarat Gheorghe Stefan. „Mai este de treabã“, a spus si Viorel Mãstãcãneanu. Ambii au fost multumiti de jocul tinerilor lui Florin Marin, de rezultat si de atitudine. Ceahlãul a jucat exact în apãrare si a dominat fãrã nici o problemã toate duelurile din propria jumãtate de teren. S-au recuperat foarte multe mingi, iar atacantii adversi n-au beneficiat de situatii propice pentru a marca. Tinerii pietreni au jucat fãrã fricã, iar cei mai în vîrstã au comunicat cu colegii lor si asta a fãcut sã se lege bine jocul la mijlocul terenului. Ceahlãul a arãtat omogenitate si fortã de grup, dar mai are de lucrat în special la faza de constructie în ultimii 25-30 de metri de poarta adversã. Un alt punct forte al galben-negrilor a fost si rezistenta fizicã pe toatã durata întîlnirii.
Ceahlãul a început cu calm meciul de la Bacãu, nu a privit cu superioritate adversarul si a avut grijã în primul rînd sã nu primeascã gol. În minutul 14, la un corner executat de Bãdescu, Barna a venit în careul advers, a deviat la coltul lung, mingea a lovit bara si a intrat în poarta lui Nedelcu, care nu avea cum sã intervinã. Dupã pauzã, Florin Marin nu a schimbat nimic în ceea ce priveste echipa. Doicaru si Vinicius au prelucrat o minge la jumãtatea terenului, brazilianul a scãpat fãrã marcaj pe dreapta si a centrat în marginea careului. Cebotaru, venit din spate, a vãzut portarul pe linia portii si a trimis cu capul din 14 metri lîngã bara din stînga lui Nedelcu al cãrui plonjon a fost fãrã folos. La 2-0, managerul nemtenilor l-a scos pe Bãdescu pentru a-l lãsa pe Gafita sã joace ca mijlocas dreapta, iar Ceahlãul a stiu sã se exprime exact pentru a mentine rezultatul. Contraatacurile au mai tulburat jumãtatea Stiintei, Nedelcu avînd ceva emotii la unele suturi de la distantã, însã finalul i-a apartinut lui Joseph Afusi. Nigerianul a intrat în ultimele 10 minute, iar în minutul 89 a marcat, tot cu o loviturã de cap, din apropierea portii bãcãuane, la centrarea lui Achim.
Pentru Ceahlãul au evoluat Savu, Floricel, Forminte (cpt.), Vitelaru, Barna, Bãdescu (‘69 - Gafita), Achim, Cebotaru, Miron (‘90 - Staicu), Doicaru, Vinicius (‘83 - Afusi).
Rezultatele înregistrate în etapa 1 a Ligii a II-a, Seria I, sînt: Dunãrea Galati - Progresul Bucuresti 1-2, Dunãrea Giurgiu - FC Botosani 1-2, Cetatea Suceava - FCM Bacãu 1-0, Prefab Modelu - Forex Brasov 2-2, CS Buftea - Petrolul Ploiesti 1-1, FC Ploiesti - Concordia Chiajna 1-0, FC Snagov - Sportul 1-1, Dinamo II - Delta 2-2.

Articol afisat de 1508 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective