Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2008
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 18 August 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Laminorul a trecut la scor de neprezentare de CFR Pascani

Laminorul a pãsit cu dreptul în noul sezon al Ligii a III-a, cu victorie clarã, 3-0 (1-0) împotriva formatiei CFR Pascani. Tevarii au profitat de avantajul terenului propriu si s-au impus fãrã prea mari emotii, meciul desfãsurîndu-se într-o singurã directie, spre poarta oaspetilor, acestia din urmã nereusind sã-si creeze nici o ocazie cu adevãrat periculoasã la poarta lui Nemes. Partida s-a disputat pe o cãldurã infernalã, vineri, 15 august, motiv pentru care romascanii au încercat sã rezolve cît mai devreme problema cîstigãtoarei. Prima ocazie i-a apartinut lui Marin, în minutul 8 dar lovitura sa de cap a fost respinsã de pe linia portii de unul dintre fundasii adversi, pentru ca la scurt timp Drugã sã-si încerce si el norocul cu o boltã de efect scoasã în ultima clipã de portarul pãscãnean. În minutul 14 centrarea lui Apostolache l-a gãsit demarcat pe noul vîrf al Laminorului, Andrei Ailenei care a îndeplinit o simplã formalitate, punctînd chiar la debutul sãu în tricoul grupãrii romascane. Golul nu a avut menirea sã-i trezeascã pe oaspeti, Nemes continuînd sã someze pînã la pauzã. În partea secundã a iesit la rampã celãlalt vîrf al tevarilor, Harbuzaru. Dupã ce în debutul pãrtii secunde a ratat de putin majorarea scorului, în minutul 62 atacantul se descurcã de minune singur între trei adversari, pãtrunde în vitezã si finalizeazã cu un sut plasat în dreapta portarului. Un minut mai tîrziu acelasi Harbuzaru loveste din nou, reluînd cu capul centrarea lui Vlaicu si stabilind totodatã scorul final.
„A fost o victorie clarã dar trebuie sã recunoastem cã am întîlnit un adversar fãrã prea mari pretentii, cu multi tineri în echipã. Sînt multumit de rezultat si doar partial de jocul prestat de elevii mei. Am închis bine culoarele spre propria poartã dar as fi vrut sã vãd o concentrare mai mare la finalizare. Bãietii meritã felicitati dar scopul este sã avem continuitate în rezultate. Nu în ultimul rînd tin sã remarc evolutia bunã a lui Ailenei, care a demonstrat încã de la debut cã poate deveni în scurt timp fotbalistul de care avem nevoie în avanposturi“, a declarat Costel Enache, antrenorul principal al tevarilor. Laminorul a început în formula Nemes, Dumitras, Marin, Ferariu, Drugã, Vlaicu, Popa, Stîngaciu, Apostolache, Harbuzaru si Ailenei.

Articol afisat de 1425 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Bogdan P+NZARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective